27.11.13

Η κολυμβήτρια του Νηρέα Μαρία Μουσίκα έπιασε τους χρόνους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, ο Κολυμβητικός όμιλος Ορεστιάδας ΝΗΡΕΑΣ, συμμετείχε στη διοργάνωση GRAND RPIX (25μ.) open κατηγορίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στη Δράμα.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Δράμας πισίνας 25 μ. όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 250 αθλητές/αθλήτριες με τις περισσότερες ομάδες της περιφέρειας να δηλώνουν το παρόν. Ο ΝΗΡΕΑΣ συμμετείχε συνολικά με 13 κολυμβητές-τριες 11-15 ετών εκ των οποίων οι 2 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες κολύμβησης. Σημειώθηκαν νέοι χρόνοι ρεκόρ από όλους τους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου και για πρώτη φορά στα τρία χρόνια αγωνιστικής δράσης του ΝΗΡΕΑ καταφέρνει κάποιος αθλητής/αθλήτρια των αγωνιστικών κατηγοριών να κατοχυρώσει μια θέση στο πρωτάθλημα Κατηγοριών.
Συγκεκριμένα η κολυμβήτρια Μαρία Μουσίκα, κατάφερε να κατοχυρώσει μια θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης αφού οι επιδόσεις της είναι μέσα στα πλαίσια των ορίων που ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Η 13χρονη κολυμβήτρια σημείωσε 1.18.35 στα 100 μέτρα ύπτιο και 1.16.96 στα 100 μέτρα πεταλούδα στην κατηγορία πανκορασίδων Α (γεν. 2000).
Αξιοσημείωτες είναι και οι επιδόσεις των υπολοίπων κολυμβητών-τριών, αφού πολύ κοντά στα όρια πρόκρισης σε πισίνα 25μ έφτασαν οι Ιωάννης Βατζιανίδης και Χρήστος Ρετσίδης. Οι δυο 13χρονοι κολυμβητές του ΝΗΡΕΑ σημείωσαν νέα ατομικά ρεκόρ «πιάνοντας» τα όρια σε πισίνα 50μ στα 100μ Ελεύθερο και 50 μ. Πρόσθιο αντίστοιχα, θέτοντας σοβαρές ελπίδες για πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και αυτοί με τη σειρά τους.
Από τους τέσσερις αθλητές της προαγωνιστικής Κατηγορίας, όλοι κατάφεραν με τα νέα ατομικά τους ρεκόρ στα αγωνίσματά τους να πλασαριστούν μέσα στη πρώτη τριάδα. Το Δ.Σ. του ΝΗΡΕΑ θα ήθελε να συγχαρεί την Μαρία Μουσίκα για την μεγάλη της επιτυχία, τους προπονητές της αποστολής Ιωάννη Μιρμιγκίδη και Αριστείδη Μαχαιρίδη, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους και τους ίδιους τους αθλητές για την μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλαν.
Αθλητές/ριες του ΝΗΡΕΑ της 13μελούς αποστολής: Μουσίκα Μαρία, Αραμπατζή Μαρία Ιωάννα, Βατζιανίδης Ιωάννης, Μαυρίδης Δημήτριος, Καλπακίδης Χρήστος, Ζηλούδης Αθανάσιος, Ρετσίδης Χρήστος, Μητρούδης Στέφανος, Μόραλης Φώτιος, Καμπάδαης Γεώργιος, Βασιλοπούλου Αναστασία, Μουσίκας Χρήστος, Σταματάκης Πασχάλης.
Προπονητές: Μαχαιρίδης Αριστείδης, Μιρμιγκίδης Ιωάννης
Έφορος Ομάδας: Βατζιανίδης Χρήστος
Υπεύθυνοι Αποστολής: Καμπάδαης Πασχάλης, Ρετσίδης Οδυσσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.