27.11.13

Στάση εργασία από την Β’ ΕΛΜΕ Έβρου την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

Μέχρι πριν λίγο καιρό το Υπουργείο Παιδείας είχε την ονομασία Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού. Στον τομέα του πολιτισμού περιλαμβάνεται και το θέατρο, οι πρωταγωνιστές του οποίου λέγονταν στην Αρχαία Ελλάδα υποκριτές! Προτείνουμε λοιπόν στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να το μετονομάσει σε «Υπουργείο Υποκρισίας»!
Ξεχνώντας ότι κοντεύουν τα Χριστούγεννα και έχουν αφήσει τα σχολεία μας χωρίς καθηγητές και βιβλία, ξεχνώντας ότι είναι υπεύθυνοι για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στην εκπαίδευση, ξεχνώντας ότι αυτή τη στιγμή λειτουργούν πολλές σχολικές μονάδες χάρη στο φιλότιμο των καθηγητών που έχουν απομείνει, έρχονται τώρα επικαλούμενοι τάχα την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, να ανακαλέσουν σχεδόν μία ημέρα πριν, τη συνδικαλιστική άδεια που έχει δοθεί από τον Διευθυντή Δ.Ε. ν. Έβρου στις 4/11/2013, προκειμένου να παραβρεθούν οι εκπαιδευτικοί στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη μελών στο Δ.Σ. στις 28/11! Για την ημέρα εκείνη έχει οργανωθεί αιμοδοσία το πρωί και έχουν πληρωθεί τα έξοδα του δικαστικού αντιπροσώπου. 
Επειδή τέτοιου είδους πρακτικές έχουν ως μοναδικό στόχο, να δημιουργήσουν στους εκπαιδευτικούς επιπλέον προβλήματα και σύγχυση, όπως επίσης και να πλήξουν τη λειτουργία των συνδικαλιστικών μας οργάνων (γιατί άραγε;), ανακοινώνουμε ότι στη Β’ ΕΛΜΕ Έβρου, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν σχεδιαστεί εδώ και ένα μήνα. Κηρύσσουμε για την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 3ωρη στάση εργασίας 11πμ-2μμ, προκειμένου οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στη Γ.Σ.
Πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο τον εμπαιγμό και την κοροϊδία τόσο απέναντι σε εμάς τους εκπαιδευτικούς, όσο και απέναντι στους μαθητές μας. Είναι θέμα πάνω από όλα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, αν για κάποιους σημαίνει ακόμη κάτι αυτή η λέξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.