24.11.13

Ημερίδα στην Κομοτηνή για τα αρωματικά φαρμακευτικά φυτά

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Ροδόπης αναγνωρίζοντας τη σημασία των αρωματικών φαρμακευτικών φυτών, διοργανώνει ημερίδα με σχετικό θέμα. Η προσπάθειά στοχεύει στην τεκμηριωμένη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων δεδομένου ότι η χώρα μας και η περιοχή μας είναι ένας ιδανικός τόπος για την καλλιέργεια των αρωματικών φαρμακευτικών φυτών.
Η καλλιέργειά τους μπορεί να αποτελέσει μια δυναμική εναλλακτική λύση για πολλές περιοχές και όχι μόνο για την αξιοποίηση μειονεκτικών περιοχών, με την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων πλούσιων σε αιθέρια έλαια.
Θέματα της ημερίδας:
«Οι προοπτικές καλλιέργειας των αρωματικών φαρμακευτικών φυτών στην περιοχή μας». Εισηγήτρια η Δρ. Ελένη Μαλούπα, Προϊσταμένη Φυτικής Παραγωγής Βορείου Ελλάδος στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Στην ημερίδα προσκλήθηκε η Ένωση Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδος να ενημερώσει για την δραστηριότητά της και θα εκπροσωπηθεί από τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Γεωπόνο Κώστα Παπάζογλου. «Αγροτική Επιχειρηματικότητα και με την μορφή των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων». Εισηγητής ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος, συνεργάτης ΑΓΡΟΡΑΜΑ.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Ροδόπης. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974-336775, 6998-282382, 6972-777552, 6936-106204 και στα emails geoponosrodopis@gmail.com και kmpountas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.