17.11.13

Εκδιώχθηκαν στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΠ στην Κομοτηνή από τον εορτασμό του Πολυτεχνείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν συγχωρείται η κυβερνητική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφόνων του Λαμπράκη, του Πέτρουλα, του Τεμπονέρα και του Φύσσα, καθώς και η αστυνομική καταστολή πριν λίγες ημέρες στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Έτσι σκέφτηκε η φοιτητική παράταξη της ΕΑΑΚ, με αποτέλεσμα να ζητήσει την απομάκρυνση τόσο των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, όσο και της ΠΑΣΠ, από τον χώρο της κατάθεσης στεφάνων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε το βίντεο.

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/11/13 21:48

    Συριζοφασισμός σε όλο του το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/13 23:17

      Τωρα τί σχεση εχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ΕΑΑΚ, προφανως μονο εσυ ξερεις... δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως δεν σε ειχα και για εξυπνο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/11/13 07:28

      Μπα καμμία, σαν να λέμε τι σχέση ο ΓΑΠ με τον Αντρίκο Παπανδρέου.

      Το ότι τους γέννησε η ίδια μήτρα και ανήκουν στην ίδια οικογένεια είναι μια εξαιρετικά ασήμαντη λεπτομέρεια. Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνει κλίμα τραμπουκισμού και οι πεζοδρομιακές άτυπες συνιστώσες του το εκμεταλλεύονται και το αναπαράγουν επίσης καμμία.

      Έτσι κι αλλιώς ο 23:17 φαίνεται λίγο κουτούτσικος αλλά ας μην το πάμε και στο ακαταλόγιστο, ας του απαντήσουμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/11/13 21:37

      Εννοειται καμια! εγω που πηγα στο Πανεπιστημιο, κατι παραπανω ξερω απο παραταξεις απο σενα που δεν πηγες. ή μηπως εσυ τα ξερεις καλυτερα? ε?
      Προσωπικα, για στουρνο που διοριστηκες στο Δημοσιο με βυσμα σε κοβω - εξ ου και οι αναρτησεις σου, πρωι πρωι μολις αραξες στη γραφειαρα σου και προφανως ΠΡΙΝ πιεις τον καφε σου. Κοιμισμενος τις γραφεις τις μαλακιες σου (οχι πως τις υπολοιπες ωρες εισαι ξυπνιος, αλλα λεμε τωρα...)

      ΥΓ. αμα πεις στους ΕΑΑΚιτες "ειστε ΣΥΡΙΖΑ" θα παθουν εγκεφαλικο, αν παλι πεις στους ΣΥΡΙΖαιους "ειστε ΕΑΑΚ" θα σε πουν μη μας βριζεις. Αλλα αμα το μονο που ξερεις απο πολιτικη στο Πανεπιστημιο ειναι τα παρτυ της ΔΑΠαρας και το "τσικουλατα τσικουλατα", λογικο να τα μπερδευεις και να γραφεις για μητρες και για ωοθηκες...

      Αιντε καληνυχτα τωρα κι ονειρα γλυκα, "εξυπνε σχολιαστη"

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/11/13 22:36

    Αναιδείς και μικρόνοες, υβριστές και λαθρεπιβάτες της πολιτικής, άτομα χαμηλού προδήλως χαμηλού νοητικώς…..Όμως ο χώρος της Κεντροαριστεράς δεν είναι χάνι, εκεί που κρεμούσαν οι κλέφτες τα άρματα, δεν θα κρεμάσουν οι γύφτοι τα άρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/11/13 07:41

    Οι αριστεροί φασίστες των ΕΑΑΚ βγάζουν τα κόμπλεξ τους στην έστω και τραυματισμένη δημοκρατική παράταξη, που ήταν παρούσα στο πραγματικό Πολυτεχνείο.

    Οι φασίστες των ΕΑΑΚ τιμούν την ... αντίσταση στο φασισμό με φασιστικά χάπενιγκς.

    Οι λέξεις χάσαν το νόημά τους και η ουσία έχει χαθεί επίσης.

    Εισαγγελείς της κοινωνίας οι αδιόρθωροι ξεσαλωμένοι της αντιστασιακής "αριστεράς" της ευκολίας και του τζαμπαμαγκισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/11/13 08:07

    ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ,ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ.ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΥΤΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΙΑΤΣΑ,ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταδικάζω την μαλακία από όπου κι αν προέρχεται!

      Επομένως, καταδικάζω τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ με τους φασίστες νεοναζί, μόνο και μόνο για την υστεροφημία του Βενιζέλου και καταδικάζω επίσης τον ΠΑΣΟΚο συγγραφέα των πρώτων τριών σχολίων που είναι καταδικασμένος στη μοναξιά του!

      Μόνο το ΠΑΣΟΚ και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ θα μας βγάλουν από την κρίση!!! ΤΕΛΟΣ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/11/13 08:45

      Εντιμοι αλλά ηττοπαθείς
      Tου Κωστα Λεονταριδη
      Εμείς οι άνθρωποι οι ασήμαντοι, κόκκοι στις αμμουδιές της Ιστορίας, συχνά κρυβόμαστε πίσω από τις ζωές των άλλων. Σαν πετεινά τ’ ουρανού τσιμπολογάμε ψιχία δόξας και ισχύος ζώντας τον μύθο μας σαν ισότιμοι συνδαιτυμόνες. Εμείς οι άνθρωποι οι ασήμαντοι, διά της αυθυποβολής, σκαρώνουμε στο πατάρι του μυαλού πράξεις ηρωικές και θαυμαστές. Αλλά και οι απώλειες ανθρώπων τρανών μπορεί να αποδειχθούν χρυσές ευκαιρίες να προσληφθούμε ως κομπάρσοι.

      «Είχαμε ξεχάσει πως ήταν θνητός» έγραψε στο ημερολόγιό της η Ιωάννα Τσάτσου. Ηταν Φεβρουάριος του 1943 όταν η κηδεία του Κωστή Παλαμά νοηματοδοτήθηκε ως πράξη αντίστασης του μεγάλου πλήθους. Παραβρέθηκαν και δωσίλογοι και εκπρόσωποι των κατακτητών αλλά το αποτέλεσμα δεν νοθεύτηκε. «Σ’ αυτό το φέρετρο ακουμπάει η Ελλάδα», συνόψισε ο Σικελιανός. Ανάμεσα στο πλήθος πολλοί δεν είχαν διαβάσει Παλαμά· εκείνη την ώρα δεν είχε καμιά σημασία.

      Τον Νοέμβριο του 1968 μέσα στη δικτατορία που κομπορρημονούσε για την παντοδυναμία της, ένα ανθρώπινο ποτάμι αποχαιρετούσε τον Γεώργιο Παπανδρέου. Κι αυτοί που τον τιμούσαν σαν «Γέρο της Δημοκρατίας» κι άλλοι που τον έλουζαν σαν «παπατζή» της πολιτικής. Η σορός Παπανδρέου έγινε όχημα για να σταλεί μήνυμα ελευθεροφροσύνης σε όλο τον κόσμο. Μετά το 1974, πλην ελαχίστων, όλοι διηγούντο κάποια πράξη αντίστασης κατά του καθεστώτος. Οι προθέσεις μετρούσαν… Στη χορεία των αντιστασιακών αυτοκατατάχθηκαν κι Ελληνες που την καλή τους την κουβέντα την έλεγαν για τους δικτάτορες.

      Τον Σεπτέμβριο του 1971 η Ελλάδα αποχαιρετούσε τον νομπελίστα Γιώργο Σεφέρη, πνευματικό άνθρωπο που είχε πάρει ξεκάθαρη θέση κατά του καθεστώτος με την ιστορική του δήλωση στο BBC. Κι αυτού η κηδεία έλαβε χαρακτήρα μαζικής αντίδρασης με τη βοήθεια και των μελοποιημένων από τον «απαγορευμένο» Θεοδωράκη στίχων, ο οποίος έβαλε την ποίηση του Σεφέρη σχεδόν σε κάθε ελληνικό σπίτι. Οι παραπάνω προχειρολογημένες αναφορές με τσίγκλισαν να κάνω ένα σπριντ από τη μεταπολίτευση έως σήμερα χωρίς ηθικολογικό πρόσημο βεβαίως.

      Αρίφνητος ο αριθμός αυτών που διαπιστώνουν, θυμώνουν και οδύρονται πια. Οποια δουλειά κι αν κάνουν όποιος κι αν ήταν ο πρότερός τους βίος. Δεξιοί, αριστεροί ή κινούμενοι με τη συνέπεια του εκκρεμούς. Αλλά ο πύργος δεν κατέρρευσε εν μια νυκτί. Αν πράγματι οι έντιμοι, οι σοβαροί επαγγελματίες, οι νομιμόφρονες δείχνουν να είναι τόσοι, μα τόσοι πολλοί, γιατί δεν πρόβαλαν όλα τα προηγούμενα χρόνια αντίσταση σε κάθε λογής ασχήμιες, ξεκινώντας από το δικό τους επαγγελματικό σινάφι; Υπάρχει εύκολη απάντηση: «δεν πήρα χαμπάρι» ή «άστους μωρέ να γίνονται ρόμπα». Οι δύσκολες απαντήσεις παρακάμπτονται με μαεστρία από τους μετά Χριστόν λαλίστατους (πολλοί από αυτούς θρασύτατοι επίσης) προφήτες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/11/13 08:47

      Αυτό το ασυνάρτητο και πούστικο "ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" με προκαλεί να επισημάνω:

      -Αμάν πια ρε με το "ανύπαρκτο" ΠΑΣΟΚ. Γιατί τόσος ζήλος να κατηγορηθεί κάτι ανύπαρκτο;;;;

      -Μου θυμίζει το σχόλιο τους υποκριτές που για να δείξουν πόσο ηθικοί και πόσο χριστιανοί είναι πηγαίνουν συχνά στην εκκλησία για το θεαθήναι

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/11/13 08:26

    ΠΑΣΟΚ σουβλακι και USB στικάκι. Άντε δρόμο γερμανοτσολιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/13 11:01

      Σταλινοναζί και ξερό ψωμί εκτός από κεφάλι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/11/13 11:04

      Αυτό δεν είναι γιορτή πλέον είναι πασαρέλα μαλακίας.Γιαυτό δεν πατάει άνθρωπος νορμάλ εκτός από κομματόσκυλα που ψοφάνε για φωτογραφία και εκτόνωση.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/11/13 10:49

    ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ - 237 ΚΙΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΣΟΠΕΡΑΣ (ΚΟΚ285) - ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ - ΑΡΧΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/11/13 10:59

    H ντεμέκ αριστερά σε ρόλο χωροφύλακα.
    Ο άφωνος Καραγιουσούφ και το κοκοράκι πρώην αρχιπασόκος Τριανταφυλλόπουλος θιγμένοι αντί να καταδικάσουν ζητούσαν και τα ρέστα από τον πασοκτσή Γραμματέα.
    Και η ΄πιάτσα βέβαια περιχαρής αφού μπερδεύει το ΠΑΣΟΚ από το οποίο ακόμη ευεργετείται με τον χοντροβενζέλο. Όλα στην υπηρεσία της εξουσίας που νομίζει ότι έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/11/13 16:00

    Κοπροσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΕΑΑΚ φασισταρια του ΚΕΡΑΤΑ. Σεβασμος στην προοδευτικη παραταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/11/13 10:47

    Ο 23:17 παραπάνω αναρωτιέται γιατί μπερδεύουμε το ΣΥΡΙΖΑ με τα ΕΑΑΚ.

    Στο προκείμενο θέμα λοιπόν ας δει πρώτα το video

    http://www.youtube.com/watch?v=61nvm5D5sZU&feature=youtu.be

    Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής γιορτής Δημοκρατίας, κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν πόσο μεγάλοι δημοκράτες είναι και πως αντιλαμβάνονται την ελευθερία γενικότερα.

    Πέρα από τα γνωστά μπάχαλα των ΕΑΑΚ, ο ένας κύριος με το μουστάκι που παρεμβαίνει είναι βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, λέγεται Καραγιουσούφ 23:17 (το εμπέδωσες;;; ΚΑ-ΡΑ-ΓΙΟΥ-ΣΟΥΦ και είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) ο δε άλλος "κύριος" με το δερμάτινο μπουφάν ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, πρώην φανατικός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και ολίγον "αρπαγμένος", ονόματα δε χρειάζονται αρκεί η εικόνα.

    Και οι δύο με "δημοκρατικές" διαδικασίες - και το νου τους στην κάμερα - αποφάσισαν πως στεφάνι θα καταθέσουν μόνο όσοι εγκρίνονται από αυτούς.

    Λυπάμαι πολύ αλλά δεν βλέπω ποια είναι η διαφορά αυτών των δύο κυρίων από αντίστοιχους χρυσαυγίτες. Για ποια ΕΑΑΚ μου λέτε εσείς τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/11/13 12:52

      Άσε ρε μεγάλε 10:47

      Τώρα κατάλαβες τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ;;; Δήθεν "αντιεξουσιαστές" και κολοκύθια. Τυπικοί σαλεμένοι αναρχικοί είναι οι τύποι.

      Από κοντά και ο Δαπέργολας με τους εισαγγελείς του.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/11/13 20:45

    ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑ.. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ..ΑΡΔΕΙΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/11/13 08:39

      Αγαπητέ 20:45 δεν έχει καμμία ΕΠΙΣΗΜΗ ή ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗ σχέση με την αριστερά.

      Κατα τα λοιπά να παρατηρήσω ότι στο τρελάδικο ο "Ναπολέων" με τον "Κάισαρα" έχουν και παραέχουν σχέση, ανεξαρτήτως επωνύμου, ενδιαφερόντων, συμπεριφοράς και καταγωγής

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/11/13 22:33

    den nomizw oti einai fasistiko to petagma twn stefaniwn otan autoi pou ta kate8esan einai upokrites kai farisaioi aisxisths morfhs!!!!!!!8a eprepe na drepodai na kata8etoun stefania auta ta aisxh ths politikhs kai afou einai toso eleinoi kai xediadropoi pou to kanoun, kapoios tha prepei na tous afupnisei!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 17:00

      καλά αξιοθρήνητο "αριστερό" τσουτσέκι

      χαζούλιακα καθυστερημένε, όντως ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να "μη νομίζεις φασιστικό το πέταγμα των στεφανιών"

      να δούμε ποιος θα ... "αφυπνίσει" εσένα από τις ουτοπικές ονειρώξεις σου για ... ανθρωπιστική αριστερή διακυβέρνηση...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.