3.11.13

Ο 98!5 NRG … εξαπλώνεται σε Κομοτηνή και Ορεστιάδα!

Εδώ και λίγο διάστημα, ένας μουσικός σταθμός ήρθε και τάραξε τα μουσικά νερά του Έβρου! Σε λίγο διάστημα θα αποκτήσει ενημερωτική ζώνη και θα εξαπλωθεί σε Κομοτηνή και Ορεστιάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Piazza del Popolo, οι υπεύθυνοι του ραδιοφώνου, ψάχνουν γραφεία στην Ορεστιάδα, ενώ στην Κομοτηνή έχουν βρει ήδη.
Και στις δύο πόλεις θα υπάρχει ειδικό στούντιο, στο οποίο θα γίνονται πολιτικές εκπομπές, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις. Η ομάδα του 98!5 NRG θα προσπαθήσει να παίξει σημαντικό ρόλο με τις παρεμβάσεις της, στο οικονομικό και πολιτικό γίγνεσθαι του Έβρου και της Ροδόπης.
Ειδικά στην Ορεστιάδα, όπου δεν υπάρχει ακόμα ένα καθαρά ενημερωτικό και δημοσιογραφικό ραδιόφωνο, ο 98!5 NRG «θα παίξει μπάλα μόνος του». Αυτοδιοικητικές εκλογές έρχονται άλλωστε, πρέπει να ακουστούν και να ειπωθούν πολλά! Να σημειώσουμε ότι το ραδιόφωνο έχει έρθει σε συμφωνία με καθημερινή εφημερίδα και ενημερωτικό portal της Κομοτηνής, ενώ στα επόμενα σχέδια του «Ομίλου» η δημιουργία διαδικτυακής τηλεόρασης. Προς το παρόν, συντονιστείτε στους 98,5 στο Νότιο Έβρο και στους 98,6 στο Βόρειο Έβρο! Ακούστε ζωντανά 98!5 NRG.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/13 15:29

    exei to radioevros sthn orestiada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί είναι με τον Μουζά, εμείς θα είμαστε με τους άλλους!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.