15.11.13

Με αισιοδοξία άνοιξε τις πύλες της η 22η Εμπορική Έκθεση ΑΜΘ 2013 στην Κομοτηνή

Με αισιόδοξα μηνύματα από φορείς και εκθέτες άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής η 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/11/13 12:38

    βλαχομαροκ antigold "επιδειξη"

    Απουσιάζει ο λαός...υπερβολική η προβολή της βλαχομαροκ antigold "επιδειξη" διαμαρτυρίας.
    Το σωστό ήταν η προβολής της antigold αναπτυξιακής πρότασης. Γελάνε οι εταιρείες χρυσού με τα τσαλίμια σας γιατί τους βοηθάτε στις επιχειρηματικές τους πρωτοβουλίες με την ασχετοσύνη σας κύριοι πολιτικοί. οικολόγοι, και κ. Μιχάλη Ραγκούση πρόεδρε της ΔΕΚΑΜΑΘ. Το όλο σκηνικό είναι εικονική πραγματικότητα παρά αναπτυξιακή προοπτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/13 14:55

    Η συγκέντρωση της ξεφτίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/11/13 18:53

    Απορώ πως ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Αργυρόπουλος πως και γιατί δεν λειτούργησε κει περίπτερο για τους οικονομικούς μετανάστες με το σύνθημα {SOS της Θράκης από τους λαθρομετανάστες} ώστε να γίνει γνωστή η βλακεία μας ανά την Ευρώπη.
    Τέτοια εσωστρέφεια τέλος πάντων;
    Στις εμπορικές και βιομηχανικές εκθέσεις παρουσιάζονται τα τελευταία σύγχρονα ανταγωνιστικά προϊόντα και όχι η ανταγωνιστικότητα της βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.