12.10.13

Ποιο γελοίος πεθαίνεις! Ένα δημοψήφισμα που δεν έγινε ποτέ … για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ! #skouries

Ο επικεφαλής (!!!) της Κίνησης Πολιτών Σαπών υπέρ του χρυσού Μιχάλης Κακουλίδης, κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης το Νίκο Βαβατσικλή και την ιστοσελίδα inpost.gr ότι αλλοίωσαν ηλεκτρονικό δημοψήφισμα με το ερώτημα «Τι γνώμη έχετε για ενδεχόμενη εξόρυξη χρυσού στην Θράκη;»!
Με επιστολή του στον τηλεοπτικό σταθμό, ο Νίκος Βαβατσικλής επιστρέφει τις καταγγελίες, αποδεικνύει με στοιχεία από την διαχείριση της ιστοσελίδας πως μισθοφόροι των χρυσωρυχείων στην περιοχή, χάκεψαν το δημοψήφισμα, ενώ μας ενημερώνει πως οι «καταγγέλοντες» θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Διαβάστε την απάντηση του inpost.gr και δείτε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως οι χρυσοθήρες άλλαξαν τα αποτελέσματα…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/10/13 21:56

    καλα, εσεις δεν ζητε Ελλαδα, δεν ακουτε τι γινετε??? Που θα παει τους 2 βουλεευτες ο παπαγεωργιου??? Ο Βοριδης ειναι σε αλλο πλανητη οταν λεει οτι για την οικονομια της Ελλαδος δεν αποφασιζει ι Ιερισσος ( αρχεγονος ,)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/13 02:35

    Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτός τους κάνει ζημιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/13 09:52

    ΜΙΧΑΛ΄Σ ΜΙΧΑΛ΄Σ !!!!!!!!!!!!!
    ΞΕΧΕΙΛΙΖ Ο ΑΝΘΡΩΠ΄Σ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/13 12:42

    πεθανα στο γελιο οταν ο αποστολιδης κανει πασα στον σταματακη ως "σχετικο" με το διαδικτυο και τις ηλεκτρονικες ψηφοφοριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.