13.10.13

Η Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη

Το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, υποδέχεται την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 την Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδος. Το αίτημα του τμήματος, για την πραγματοποίηση διημερίδας, έγινε για δεύτερη φορά δεκτό από την Ακαδημία, μετά τον Μάιο του 2011.
Αρχηγός αποστολής των Ελλήνων Ολυμπιονικών και πρωταθλημάτων μας, ο Ισίδωρος Κούβελος, πρόεδρος της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ακαδημίας, ενώ μαζί του θα είναι η Διευθύντρια της Ακαδημίας Ιλεάνα Κλοκώνη. Την αποστολή καταρτίζουν οι Ολυμπιονίκες Βασιλική Βουγιούκα (Ξιφασκία), Ειρήνη Αϊνδιλή (Ρυθμικής), Νάσος Γαλακτερός (Μπάσκετ), Βαλέριος Λεωνίδης (Άρση Βαρών) και Περικλής Ιακωβάκης (Στίβος), ενώ έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν οι Πηγή Δεβετζή, Κώστας Μπανιώτης, Κώστας Γκατσιούδης και ο Παραολυμπιονίκης Αλέξανδρος Ταξιδάρης.
Στα πλαίσια της ημερίδας, οι ολυμπιονίκες θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε δημοτικά και γυμνάσια της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.