14.10.13

Μουσική βραδιά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής

Η ΙΘ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει στον εορτασμό της ημέρας Προβολής του Πολυσχιδούς Έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Οκτωβρίου.
Στο πλαίσιο του εορτασμού η Εφορεία διοργανώνει σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής μουσική βραδιά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής με θέμα το στοιχείο της Φωτιάς, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές του σχολείου και οι δάσκαλοί τους θα ερμηνεύσουν μελωδίες, ποιήματα και τραγούδια της φωτιάς. Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ειδική προβολή με θέμα το πολυδιάστατο αρχαιολογικό έργο της Εφορείας και να γνωρίσουν επιλεγμένα εκθέματα του Μουσείου που σχετίζονται με το θέμα της φωτιάς υπό την καθοδήγηση αρχαιολόγου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013, στις 20:00. Για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να τηλεφωνούν στο 25310-22411 (Μαρίνα Τασακλάκη). Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.