4.10.13

Παρέμβαση Στυλιανίδη για τις ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Με προσωπική επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, αφού είχε προηγηθεί ένας κύκλος προφορικών συνομιλιών, ενημέρωσε  τον τελευταίο για το σημαντικό πρόβλημα των ελλείψεων επικουρικού και μόνιμου ιατρικού προσωπικού από το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Δεδομένου ότι οι ελλείψεις αυτές θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και μπορεί να οδηγήσουν σε αναστολή λειτουργίας κλινικών από το μοναδικό νοσοκομείο της Ροδόπης, ο κ. Στυλιανίδης εξήγησε τόσο τις επιπτώσεις αυτών των ελλείψεων στην άρτια εξυπηρέτηση των περιστατικών, όσο και τη σημασία επίλυσης του ζητήματος για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας και την καλή υγεία των κατοίκων του νομού.
Το αίτημα που διατυπώθηκε αφορά στην άμεση κάλυψη των κενών, ειδικά εφόσον –όπως προέκυψε από την εισήγηση του Διοικητή του Νοσοκομείου-, ο προϋπολογισμός λειτουργίας του δε θα επιβαρυνθεί περαιτέρω μιας και μπορεί ως έχει να απορροφήσει το κόστος των απαιτούμενων προσλήψεων.
Οι ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, προτίθεται να παρακολουθεί με συνέπεια την πορεία των υπηρεσιακών ενεργειών του αρμόδιου Υπουργείου προς επίλυση του θέματος, παρεμβαίνοντας όποτε κριθεί απαραίτητο προκειμένου να ικανοποιηθεί ένα αυτονόητο αίτημα, το οποίο επηρεάζει τη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας και αυξάνει με μηδενικό κόστος την ανταποδοτικότητα του κράτους προς τους πολίτες που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν έπαψαν να το στηρίζουν.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/10/13 15:47

    Tις νοσηλεύτριες ξαδέλφες του που μετέταξε από το Νοσοκομείο Κομοτηνής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και χάσαμε 4 νοσηλεύτριες από τις πολύ λίγες που υπάρχουν ας τις φέρει πίσω και να τα αφήσει αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.