15.10.13

Οι «τυχαίοι» καλεσμένοι των εκπομπών του Νίκου Χατζηνικολάου

Στην εκπομπή «Ενικός», ένας από τους «τυχαία επιλεγμένους» πολίτες που θα έθεταν ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Σοφιανός, ο οποίος τυγχάνει και προσωπικός φίλος του Μάκη Βορίδη.
Είχαν ζητήσει και οι Κεδίκογλου, Μουρούτης και Μιχελάκης να επιλεχθούν τυχαία για να συμμετέχουν στην εκπομπή, αλλά ο Χατζηνικολάου αρνήθηκε λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν too much…
Θυμηθείτε τι έγραφε η Piazza del Popolo στις εκλογές του Ιουνίου του 2012:

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/13 02:03

    Οι πολίτες φίλοι της Μάρας Ζαχαρέα Ρουσσοπούλου κωμικοί κι ο τσίπρας τραγικός. Κι ο Χατζηνίκος μαριονέτα του Βαρδινογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/13 08:19

    Απορώ γιατί ο Αλέξης πήγε στον Χατζηνίκο αφού το κάθαρμα του την είχε στημένη...

    Και για να καταλάβω: η ανάρτηση προς τι;;; Με αυτή την "πληροφορία" ξεπλένεται η κατάδηλη ανεπάρκεια του Αλέξη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/13 08:26

    ΣΧΟΛΙΟ του Κυρίου Δημήτρη ΣΤΕΡΓΙΟΥ, τ. Αρχισυντάκτητου Οικονομικού Ταχυδρόμου

    "Οι λειτουργικώς αναλφάβητοι άρχισαν να αυξάνονται και να πληθύνονται κυρίως μετά τις "εκπαιδευτικές" μεταρρυθμίσεις του 1963 και του 1977. Μάλιστα, όπως αναφέρω στο βιβλίο μου "Αυτή είναι η Ελλάδα - τα οκτώ μεγαλύτερα εγκλήματα στην οικονομία μετά τη μεταπολίτευση " (Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, Αθήνα 2000), από έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000, σε δείγμα 4.127 μαθητών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, από 170 σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα, προέκυψε ότι τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά έπρεπε να είχα να μείνει στην ... ίδια τάξη, αν γίνονταν εξετάσεις. Από την έρευνα αυτή προέκυπτε, επίσης, ότι οι λειτουργικώς αναλφάβητοι (επιδόσεις στην γλώσσα και την μαθηματική ικανότητα στις τέσσερις πράξεις της Αριθμητικής!!!) ήταν πάνω από 36%, ποσοστό που βαίνει συνεχώς αυξανόμενο, αφού αγγίζει ακόμα κι έναν υποψήφιο πρωθυπουργό..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/10/13 08:32

    Στη ΝΔ είναι πολύ λιγοι. Αν ήταν σοβαροί έπερεπε να κυκλοφορήσουν σε DVD τη χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα. Ασχέτως κοινού και οικοδεσπότη. Μιλά από μόνη της η σαχλαμάρα και ανεπάρκεια του ανεπαρκούς επικίνδυνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/10/13 10:27

    ο αεναως αερολογων συνεντευξιαζομενος αεργος Αλεξης
    επιθυμει διακαως απεμπλοκην απο οιαδηποτε αναληψη ευθυνης κυβερνησεως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/10/13 11:15

    Ούτε στους "απλούς πολίτες" δεν μπορούν ν'αφήσουν την προπαγάνδα τους οι σιχαμένοι....
    Μπράβο στον Αλέξη που έκατσε τρείς ώρες να συζητήσει και να απαντήσει με "απλούς" και απλούς...ο Some are ass ούτε στη Βουλή δεν πάει να μιλήσει, από σεβασμό στη δημοκρατία και τον διάλογο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/10/13 15:53

    Δημοσιογραφοι ????????????? Αυτο το ερωτημα αφορα και τον κ. Χατζηνικολαου (γιατι δεν θα επρεπε να υπαρχει τετοιος καλεσμενος με τετοια ιδιοτητα) και εσας (γιατι αν απο ολη την συνενετυξη τοσων ωρων σας εκανε εντυπωση αυτο ! ε τοτε βλεπετε και ακουτε αυτα που θελετε εσεις και μονο, η ανεπαρκια η μη υπαρξη λογου, επιχειρηματων, και ενος οραματος και προτασης για το αυριο ενος νεου ανθρωπου και μαλιστα "αριστερου" δεν σας εκαναν καμια εντυπωση). Αυτην την εκπομπη αν την εβλεπαν απο την τηλεοραση ή εστω την ακουγαν η μεγαλυτερη μαζα των Ελληνων τωρα ξερετε που θα ηταν ο Συριζα???????? Κυριε 11.15 μπραβο του που εκατσε και μιλησε τοσες ωρες αλλα να ειχε και κατι να πει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/13 07:56

    μνημόνια σκίζω, τρόικες απελαύνω, τουαλέτες καθαρίζω, τζάμπα ρεύμα δίνω, δάνεια διαγράφω, προσλήψεις κάνω, έλα πάρε πάρε πάρε πάρε ο παλιάτσος (στον ελεύθερο χρόνο μου μαθαίνω και αγγλικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/13 07:56

    Ρε σείς!Βγάλτε του 500 φωτοτυπίες τού μνημονίου νά κάτσει έξω στην αυλή τής Βουλής νά σκίζει επί 10 ώρες μπας και ξεκαυλώσει και ησυχάσουμε όλοι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/13 07:57

    Εγω πάλι αυτούς τους πονόψυχους αριστερούς πολυ τους χαίρομαι.
    Εχουν μια αρχοντιά ρε παιδί μου, ένα κιμπαριλίκι πως να το πω.
    Είναι υπεράνω χρημάτων , γι αυτο και τα μοιράζουν εύκολα.
    Το αν είναι άλλων χρήματα, αυτο είναι μια τεχνική λεπτομέρεια ασήμαντη.

    Βέβαια άλλοι λένε ότι δεν είναι ούτε αρχοντιά ούτε ιδεολογία. Ψυχολογικό σύνδρομο είναι. Του Ρομπέν των χαζών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.