30.10.13

Δεν είναι φάρσα αυτό που κάνει η Τούρκικη κυβέρνηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Η Τουρκία είναι έτοιμη να καλωσορίσει Έλληνες γιατρούς οι οποίοι φέρεται να ζητούν δουλειά στο εξωτερικό, δήλωσε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος κατάγεται από τη Ροδόπη.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/10/13 18:23

    Απλά τυχεροί αυτοί οι γιατροί. Θα έχουν δουλειά και θα ωφελήσουν και την ΕΛλάδα και τον εαυτό τους. Αυτό σημαίνει παγκοσμιοποίηση. Δλδ αν είχαμε 1,5 εκ γιατρούς (που όπως πηγαίναμε με το ξεσάλωμα των σκατοελλήνων κυρακατίνων εκεί θα φθάναμε, δόξα στην κρίση που το σταμάτησε αυτό...) θα έπρεπε να τους διορίσουμε (όπως τους ... γυμναστές) παντού;;;

    μπράβο στην τουρκία
    μπράβο στους γιατρούς μας
    μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έχουν δουλειά που τους αρέσει κι ας είναι και στο εξωτερικό για κάποιο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/13 13:34

      Οχι βεβαια! ακους εκει να διοριζουμε γιατρους! ειπαμε: το Δημοσιο πρεπει να αποτελειται αποκλειστικα απο ΕΠΟΠια, ΔΙΑΣ, Ειδικοφρουρια, Αγροφυλακη (στο Συνταγμα), συνορό (στο Κολωνακι), α και να επανιδρυθει η Βασιλικη Χωροφυλακη (εχουμε κι εκει να χωσουμε καλπαζανηδες! εβγαλαν και Γυμνασιο τα παιδια!). Τί τους θελουμε τοσους γιατρους?

      Και τοσα νοσοκομεια τί τα θελουμε? αλλωστε χωρις γιατρους τί να τα κανουμε? να γινουν μπατσομαγαζα και εποπαδικα!

      Ζητω η πατρις ρε!!! ζητω ο Αδωνις Γεωργιαδης!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/13 07:55

      Σιγά ρε 13:34. Δηλαδή το πρόβλημα του τόπου μας είναι η κακή ζυγαριά μεταξύ των 5-6 χιλ ρουσφετιών των Σωμάτων Ασφαλείας με αντίστοιχες προσλήψεις γιατρών;;;;

      Και στην τελική, αν τα ειδικοφρούρια κάνουν βάρδια στο σύνταγμα παρέα με τους αγροφύλακες, τότε τα πάνε πάραυτα στην επαρχία για τη δουλειά που τους περιμένει εκεί. Απο πού προκύπτει ότι περισσεύει παράς για να φουσκώσουμε ακόμα παραπάνω τα νοσοκομεία με γιατρούς;;;; Ούτε ο ιατρικός σύλλογος δε λέει νέες προσλήψεις γιατρών. Μόνο νοσηλευτών που λείπουν. Οι γιατροί στο δημόσιο είναι ήδη πολλοί και μη μου πολυχώνεσαι γιατί θα αναρτήσω 2-3 σοβαρές μελέτες που το τεκμηριώνουν και μετά θα μου λες "άσε μωρέ, στα καφενεία ο κόσμος λέει..."

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/11/13 07:56

    Ακόμα και στην Τουρκία θα κερδίζουν αξιοπρεπώς πολύ περισσότερα από όσα χρειάζονται για να "κερδίσουν" στην Ελλάδα (με "φακελάκια"), εξαργυρώνοντας έτσι την βλακεία τους να γίνουν επιστήμονες... αντί δημόσιοι υπάλληλοι και λαμόγια πελάτες του πολιτικού συστήματος σαν μερικούς ζαλισμένους ημετέρους μπλόγκερς..

    Δεν θα τους συνιστούσα βέβαια να πάνε εκεί (στην Τουρκία), αφού μπορούν να πάνε στην Γερμανία που και ανάγκες έχει, και τα ίδια λεφτά θα βγάζουν, εξετάζοντας μάλιστα και πολύ λιγότερους ασθενείς...

    Η Ελλάδα είναι η πλέον ακατάλληλη χώρα αυτή τη στιγμή για ικανούς και άξιους ανθρώπους.

    Μακάρι να πάνε!!! Εδώ τί θα κάνουν;;;; Θα πάρουν και εκπαίδευση, και όχι μόνο ως γιατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/11/13 07:57

    Και πού είσαι ακόμα. Η μαλακία του έλληνα και της κυρά κατίνας δεν έχει τέλος.

    Αν παρ΄ελπίδα κόψουμε τις πολλές ιατρικές σχολές να δεις ότι μέχρι και ... στην Τουρκία θα φεύγουν λυσσασμένοι υποψήφιοι γιατροί για να σπουδάσουν το εθνικό κόμπλεξ του γιατρού.

    Μασάει ο έλληνας από τέτοια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.