26.10.13

Ο Δήμος Κομοτηνής παραχώρησε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο «Θράκα Ιππέα»

Εγκρίθηκε το αίτημα του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας», σχετικά με την παραχώρηση του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής από το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής. Τα μέλη του συλλόγου, ελπίζουν να ανατρέψουνε την εικόνα εγκατάλειψης του πάρκου και να προβούνε σε άμεσο καθαρισμό αυτού με την βοήθεια και των συμπολιτών μας.
Το πάρκο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες και τους σκοπούς των ακαδημιών του συλλόγου και κυρίως από τα τμήματα των παιδιών. Μέσω των ακαδημιών τα παιδιά μαθαίνουν την τεχνική οδήγησης του ποδηλάτου, βελτιώνουν της φυσική τους κατάστασης, γνωρίζουν όλες τις μορφές του αθλήματος, αποκτούν κουλτούρα ασφαλούς χρήσης του ποδηλάτου αλλά  μετακίνησης μέσα στις πόλεις, δηλαδή κυκλοφοριακής αγωγής. Όλα τα παραπάνω, πλέον, θα είναι δυνατόν να γίνονται σε ένα ασφαλή χώρο όπως το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το Πάρκο θα είναι ανοικτό για όλους τους Κομοτηναίους.
Για την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τις εγγραφές στις Ακαδημίες του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας», τον τρόπο λειτουργίας και τις ώρες προπονήσεων, ως υπεύθυνος των ακαδημιών έχει οριστεί ο Χαράλαμπος Μπακάλμπασης (τηλέφωνο 6945-157155).

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/10/13 20:36

    Μπραβο και στον Δημο και στον συλλογο, και μακαρι να προχωρησουν και αλλες τετοιες κινησεις με εγκατελελημενους δημοτικους χωρους σε συλλογους και ιδιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.