8.10.13

Χαρά Νικοπούλου και Χρυσή Αυγή … βίοι παράλληλοι!

Γράψαμε και πριν λίγες μέρες πως η (γνωστή πλέον) δασκάλα Χαρά Νικοπούλου εκθειάζεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και αναφέρεται ως «συναγωνίστρια». Ίσως η ίδια να μην το ασπάζεται αυτό, αλλά υπάρχουν κι άλλες συμπτώσεις.
Σε αρκετά δικαστήρια τα οποία είχε η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου στον Έβρο, στην γνωστή διαμάχη της με τον Δήμαρχο Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό, μάρτυρας υπεράσπισης κατέθετε πάντα ο εκδότης του δεκαπενθήμερου έντυπου «Αντιφωνητής», Κώστας Καραΐσκος. Ο ίδιος κατέθεσε και την Δευτέρα στο δικαστήριο, ως μάρτυρας υπεράσπισης, στην υπόθεση του Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, όπου κατηγορούνταν για παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι πολλές συμπτώσεις τελικά, μήπως δεν είναι συμπτώσεις;

Διαβάστε σχετικά:

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/13 00:14

    Η προστατευόμενη των Αντιφωνητών και της Χρυσής Αυγής δηλαδή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/10/13 07:43

    Αν κάποιος διαβάσει τις δημοσκοπήσεις θα διαπιστώσει ότι οι ψηφοφόροι της απαντούν στο ερώτημα γιατί ψηφίζουν Χ.Α. όπως οι υπόλοιποι: Για την οικονομική κρίση, γιατί οι πολιτικοί πρόδωσαν την Ελλάδα, γιατί είναι ένα κόμμα όπως τα άλλα λίγο πιο ακραίο. Δεν κατανοούν καν τη διαφορά. Δεν μπορούν, γιατί η ρητορική του μίσους και η «δικαιολογημένη βία» ήταν κυρίαρχες όλα αυτά τα χρόνια. Η Ελλάδα θα ξεπεράσει το πρόβλημα του φασισμού όχι απλώς κλείνοντας τον Μιχαλολιάκο στη φυλακή. Αλλά όταν όλοι, πολιτικές δυνάμεις και κοινωνία, αντικρίσουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

    Ο Γιάννης Αγγελάκας μόνο ως «συστημικός» καλλιτέχνης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αυτό τον καιρό είπε: «Ήλπιζα ότι η κρίση θα ήταν ένα χέρι βοηθείας για μια γενικότερη αναβάθμιση ιδεολογική, πολιτική, αισθητική. Εμείς όμως διαλέξαμε απερίσκεπτα να γίνουμε ακραίοι. Είναι τόσο θλιβερό πως ακόμα και τώρα η επιλογή ήταν ο εύκολος δρόμος. Θέλει κόπο η αναβάθμιση»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/10/13 11:50

    Επίσης, η Νικοπούλου πέρσι, από τη θέση της ως δασκάλα σε δημοτικό της Κομοτηνής, διόρθωνε με κόκκινο στυλό την ορθογραφία των μαθητών όταν οι λέξεις ήταν στη Δημοτική!!! (φυσικά εννοείται πως ήθελε την αρχαϊζουσα-καθαρεύουσα)...
    Επίσης μάλωσε κοριτσάκι επειδή δεν είχε φούστα να φορέσει για τον μηνιαίο εκκλησιασμό του σχολείου (ζούμε σε καθεστώς ανεξιθρησκίας, ας μην ξεχνάμε, ο εκκλησιασμός είναι υποχρεωτικός και με συγκεκριμένη ένδυση για μερικούς), ρωτώντας το "Φαντάζεσαι η Παναγία να φορούσε φόρμες;"
    Τα εδάφια ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ....και ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ....ερμηνεύονται αλλιώς για τη Νικοπουλου.
    Η ίδια και ο σύζυγός της βρίσκονται πίσω από την "Κιβωτό της Δόμνας Βιζβύζη", όπου διδάσκουν το θεάρεστο έργο τους σε παιδάκια που νόμιζαν πως γραφτήκαν σε πολιτιστικό σύλλογο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.