29.10.13

Θεσμός για το στίβο της Θράκης η Ορφική Συνάντηση Αλεξανδρούπολης

Τεράστια επιτυχία είχε η 1η Ορφική συνάντηση στίβου, που διοργάνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή 10 σωματείων και 300 περίπου αθλητών και αθλητριών.
Τα αδελφοποιημένα σωματεία της ΕΚΑ Δωδώνης Ιωαννίνων και ΑΣΤΕΡΙ της Ανδριανούπολης, καθώς και οι ομάδες του Λαγκαδά, Δοξάτου Δράμας, ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, Ρήσσου Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος, γέμισαν το στάδιο με παιδιά από 6 έως 16 ετών. Οι γονείς στις κερκίδες απόλαυσαν το θέαμα που προσέφεραν τα παιδιά τους, εκμεταλλευόμενοι για εκδρομή και την ηλιόλουστη μέρα.
Οι αγώνες ξεκίνησαν με την καθιερωμένη παρέλαση υπό τον ήχο του ύμνου του Εθνικού, τον όρκο του αθλητή αλλά και τις ανταλλαγές δώρων μεταξύ των σωματείων. Πολλές οι καλές επιδόσεις και οι γερές κόντρες, ειδικά στις κούρσες. Το ειδικό μετάλλιο των Ορφικών αγώνων απονεμήθηκε στους τρεις πρώτους νικητές των αγωνισμάτων, καθώς και το δίπλωμα των αγώνων σε όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκε το δίπλωμα της Ολυμπιακής Ακαδημίας που πριν λίγες μέρες φιλοξενήθηκε από τον Εθνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.