29.10.13

Αποκαλυπτήρια του μνημείου της «Νίκης της Δράμας»

Πραγματοποιήθηκαν στις 28 Οκτώβρη 2013 τα αποκαλυπτήρια του μνημείου -  σύμβολο για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Δράμας που γιορτάζονται την φετινή χρονιά. Ένα διαχρονικό σύμβολο, από την ελληνική αρχαιότητα μέχρι σήμερα και για πάντα, η Νίκη, πήρε τη θέση του στη Δράμα. Εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στα αποκαλυπτήρια του μνημείου και εντυπωσιάστηκαν από τον ανακατασκευασμένο χώρο που παραδόθηκε στους Δραμινούς.
Σε ένα χώρο που είναι ορατός από απόσταση μεγάλης ακτίνας, και εύκολα προσβάσιμος στους επισκέπτες της πόλης, και σε εκατοντάδες Δραμινούς και κυρίως νέους που συγκεντρώνεται καθημερινά στο ίδιο σημείο. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης ανέφερε πως «ένα διαχρονικό σύμβολο, από την ελληνική αρχαιότητα μέχρι σήμερα και για πάντα, η Νίκη, πήρε τη θέση του στη Δράμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.