7.10.13

Πως λειτουργεί το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Ποδηλάτων στην Κομοτηνή

Πως λειτουργεί το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων στην Κομοτηνή, το οποίο έχει τεθεί σε λειτουργία;
Η προμήθεια των καρτών γίνεται μόνο από τον Δήμο Κομοτηνής. Στο Τμήμα Εσόδων, με την πληρωμή παράβολου αξίας 20 ευρώ, ο ενδιαφερόμενος αποκτά την άδεια χρήσης, που ισχύει για ένα χρόνο. Στην ίδια υπηρεσία, ο χρήστης πλέον, προπληρώνει χρόνο, αξίας 5, 10 ή 15 Ευρώ για την χρήση των ποδηλάτων. Στη συνέχεια από τους δημοτικούς υπαλλήλους Μαρία Γκιουλέ και Γιώργο Πρινίτη, προμηθεύεται την κάρτα και έντυπο υλικό με τους αναλυτικούς όρους χρήσης.
Για την παραλαβή της κάρτας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους, οπωσδήποτε την Αστυνομική τους ταυτότητα. Η πρώτη μισή ώρα ποδηλασίας με το σύστημα είναι δωρεάν, ενώ η επόμενη μισή, κοστίζει 50 λεπτά.
Αρχικά, ποδήλατα του Συστήματος έχουν τοποθετηθεί στους σταθμούς στο πάρκο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, στο ΚΤΕΛ και το κτήριο της Αστυνομίας, ενώ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, θα τοποθετηθούν ποδήλατα και στους σταθμούς της Αγίας Βαρβάρας, της οδού Ζυμβρακάκη και του εμπορικού κέντρου «Κοσμόπολις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.