11.10.13

Στουρνάρας: «Θα φέρουμε νέα μέτρα προς ψήφιση στη Βουλή»

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή όταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είπε στη Βουλή πως μπορεί να μην γίνουν νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, ενώ δεν θα έρθουν και νέοι φόροι, τόνισε όμως πως θα γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές.
Μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στο Μνημόνιο προχώρησε σε μία δήλωση που θα «Λυπάμαι που το λέω αλλά το Μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα. Είναι το μόνο με στόχους και χρονοδιαγράμματα». Στο άκουσμα των νέων μέτρων αντέδρασε έντονε ο Απόστολος Κακλαμάνης, με τον υπουργό Οικονομικών να του απαντάει «όταν θα φέρουμε τα νέα μέτρα στη Βουλή θα τα ψηφίσετε και εσείς».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/10/13 22:34

    Στη Γερμανία ο Karl Benz έδωσε τη Mercedes και οι απόγονοι την έκαναν παγκόσμιο κολοσσό.
    Στην Ελλάδα ο Ωνάσης έδωσε την Ολυμπιακή και οι επίγονοι την έκαναν συντρίμμια-κομμάτια.
    Όσο αυτή η χώρα βαριέται να σκεφτεί και το μόνο που ζητάει είναι να ξαναγυρίσουμε στο 2008 με δραχμή, πετρέλαια, χρυσάφια, μπριλάντια και διαμάντια, τόσο θα μένουμε εκτός παγκόσμιου ανταγωνισμού και θα καταλήξουμε Γουϊνέα Παπούα, γνωστή για τα βράχια και τις θάλασσές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/13 22:37

    Η Γερμανία είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει κυβέρνηση συνασπισμού. Συμπλήρωσε ήδη 10 χρόνια οικειοθελούς λιτότητας και η κυβέρνησή της έλαβε το 42% στις εκλογές. Μάλιστα ο Σόιμπλε, υπουργός Οικονομικών που στα χρόνια της θητείας του δεν έδωσε δεκάρα σε κανέναν απολύτως, απολαμβάνει ποσοστό 70% στη δημοσκοπική ερώτηση: "ποιον θα θέλατε επόμενο υπουργό Οικονομικών".
    Να το κοιτάξετε, με το γιατρό σας μερικοί που κοιμάστε με τα φυσεκλίκια χιαστί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/13 09:58

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΔΗΛ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.