11.10.13

Δύο συλλήψεις στην Κομοτηνή για διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης

Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, ένας 41χρονος και μια 25χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον 41χρονο, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.Στο πλαίσιο αυτής, εντόπισαν τον δράστη να εξέρχεται από το σπίτι της 25χρονης και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρέθηκαν στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης, βάρους 1,2 γραμμαρίων.
Ακολούθως, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν, έρευνες στα σπίτια των δύο δραστών, όπου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν στο σπίτι της 25χρονης, δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 3,4 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του 41χρονου δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 0,2 γραμμαρίου, μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου», βάρους 0,5 γραμμαρίου, σαράντα τρία δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων SUBOXONE και LONARID.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.