4.10.13

Παρουσία Αβραμόπουλου η τελική φάση της Άσκησης «Παρμενίων» στον Έβρο

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων 2013», στο Πεδίο Βολών – Ασκήσεων «Ψηλού Στάλλου» στον Έβρο.
Τον κ. Αβραμόπουλο συνόδευαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς.
Η εθνική διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2013» διεξάχθηκε από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2013 σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών και σκοπός της ήταν η εκπαίδευση των Επιτελείων και των Μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στη διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων, βάσει των υφιστάμενων σχεδίων, καθώς και η προαγωγή της συνεργασίας και του συντονισμού με φορείς του πολιτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.