21.10.13

Δήλωση του Τάκη Χαρίτου σχετικά με το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Η κυβερνητική ολιγωρία χρόνων και οι παλινωδίες για την κατασκευή του ή μη, η ανοχή που επέδειξαν οι τοπικοί παράγοντες οδήγησαν ώστε ένα έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ ουσιαστικά να απενταχθεί και να μεταφερθεί στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 με κίνδυνο οι πόροι του νέου ΕΣΠΑ να είναι μειωμένοι, πόροι που θα αποστερηθεί η περιφέρεια για άλλες ζωτικές αναπτυξιακές ανάγκες.
Οι πανηγυρισμοί των τοπικών αρχόντων είναι εκτός πραγματικότητας. Πράγματι η αγαστή συνεργασία τους πετυχαίνει κάτι, «την συγκάλυψη των κυβερνητικών ευθυνών». Είμασταν σταθερά υπέρ της ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου και θα παρακολουθούμε στενά την πορεία της υλοποίησής του. Οφείλουμε όμως όλοι να στηρίξουμε το υπάρχον δημόσιο σύστημα υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής που δυστυχώς καταρρέει κάτω από το βάρος των μνημονιακών πολιτικών.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/10/13 15:03

    Οί περισσότεροι πολίτες ξέρουν, ότι οι αν δεν ήταν οι τοπικοί άρχοντες (όλοι - Δήμαρχος - Περιφερειάρχης - Στυλιανίδης - Δαμιανίδης), με σύμπνοια να προσηλωθούν στο στόχο και να κινητοποιήσουν την ΔΕΠΑΝΟΜ, ούτε θέση θα είχε βρεθεί, ακόμα θα έψαχναν. Για ένα τόσο μεγάλο και πολυσύνθετο έργο, είναι μεγάλο επίτευγμα. Και φυσικά και ο Κος Λίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.