16.10.13

Ημερίδα στη Δράμα για την Σαλιγκαροτροφία

Στα πλαίσια της πληρέστερης ενημέρωσης των εκτροφέων σαλιγκαριών ο ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας, διοργανώνουν σχετική ενημερωτική ημερίδα στη Δράμα.
Η ημερίδα με θέμα «Σαλιγκαροτροφία: Φθινοπωρινές εργασίες εγκατάστασης ενός εκτροφείου εκτατικής (ανοικτής) εκτροφής», θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 10.30 πμ στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5ο χλμ. Δράμας-Θεσ/νίκης).
Ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο Αβραάμ Νικολαΐδης, γεωπόνος ειδικός στην εκτροφή των σαλιγκαριών. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο εκτροφέας σαλιγκαριών Χρυσοβαλάντης Αϊβάτογλου, ο οποίος και θα παρουσιάσει στοιχεία για την μονάδα του (εκτατική εκτροφή), καθώς και τις εμπειρίες του.
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ορθές πρακτικές που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να έχουν σίγουρα αποτελέσματα και όχι «πισωγυρίσματα». Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 25210-58175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.