5.10.13

Τις προοπτικές του λιμανιού Αλεξανδρούπολης συζήτησαν Σταυράκογλου και Ριγκολέρ

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Κριστόφ Λε Ριγκολέρ, είχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Σταύρος Σταυράκογλου, στα γραφεία του Οργανισμού. Η συζήτηση που ακολούθησε, αφορούσε τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού και τις δυνατότητες συνεργασίας με Γαλλικές επιχειρήσεις που επιθυμούν την επενδυτική εμπλοκή τους στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Αμέσως μετά την συνάντηση, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Κριστόφ Λε Ριγκολέρ δήλωσε ότι «τονίσαμε το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά μας για το λιμάνι. Ήταν χρήσιμο να μάθω για τις δυνατότητες που υπάρχουν, κυρίως όσον αφορά την σύνδεσή του με το σιδηροδρομικό δίκτυο και τις προοπτικές που ανοίγονται για συνεργασίες με εταιρείες της Γαλλίας. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης που διευρύνει τις προοπτικές της Βορείου Ελλάδος».
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Σταύρος Σταυράκογλου μετά την πρώτη επαφή που είχε με τον πρόξενο ανέφερε ότι «η συζήτηση είχε στόχευση σε θέματα εμπορικής και τουριστικής φύσεως, αναζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ του ΟΛΑ και Γαλλικών επιχειρήσεων βασιζόμενη στο πλαίσιο των δεσμών φιλίας μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας. Απώτερος στόχος είναι η εκμετάλλευση αυτού του πλαισίου προς όφελος του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιφέρειας».
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Αλεξανδρούπολη Μαρίνα Δουλάμη και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Ζησάκης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/10/13 14:33

    Ξεπουλείστε και τα λιμάνια ξεπουλείστε τα όλα σε Άγγλους Γάλλους Πορτογάλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/13 14:34

    Ο Σταυράκογλου ο άνθρωπος του Λαμπάκη τι θα πει στην τοπική κοινωνία για το ξεπούλημα του λιμανιού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.