27.10.13

Με κατεβασμένα τα χέρια έχασε ο Πανθρακικός από τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή

Στα πανηγύρια από τη νίκη τους στη Λεωφόρο, έμειναν οι παίκτες του Πανθρακικού, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μην τους χαριστεί και να «καθαρίσει» άνετα το ματς με 3-0.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Στέφενς, ο Λούκας που σκόραρε δυο φορές, πάσαρε για το τρίτο τέρμα του «δικεφάλου» και έκανε μια ολοκληρωμένη κι εξαιρετική εμφάνιση, την καλύτερή του από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να παρουσιάσει την καλή της εικόνα, που της είχε δώσει το δικαίωμα να παραμείνει αήττητη για έξι αγωνιστικές και να πάρει ιστορική νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, αφήνοντας ουσιαστικά στην τύχη του το παιχνίδι μετά και το δεύτερο γκολ που δέχθηκε. Η άνευ όρων παράδοση σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να διορθώσει για τη δύσκολη συνέχεια ο τεχνικός του Πανθρακικού, αν θέλει να πετύχει η ομάδα του τον στόχο της παραμονής.
Ο ΠΑΟΚ με αρκετό κόσμο στο πλευρό του κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού στο ματς από το 11’ με τον Λούκας να παίρνει ωραία πάσα από τον Νίνη, να ξεπερνά ντριμπλάροντας με το κεφάλι τον Μίκουλιτς και να πλασάρει ωραία τον Σέρεμετ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον απόλυτο έλεγχο και δεν απειλήθηκαν από τον νωθρό Πανθρακικό, με τον Ισπανό εξτρέμ να σκοράρει και στο 47’ για να «κλειδώσει» ουσιαστικά το ματς της Κομοτηνής. Το τρίτο γκολ από τον Αθανασιάδη στο 73’ ήρθε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας και καραμπόλα στην άμυνα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα αν ήταν πιο προσεκτικός ο Στοχ και πιο εύστοχος ο Κατσικάς στο φινάλε.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο (62’ Ιγκορ), Μίκουλιτς, Ζεκίνια, Λαδάκης (87’ Πόποβιτς), Σαρακατσάνος, Κάσες (56’ Τζάνης), Μπαικαρά, Εμπόου, Ρομέου.
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Βίτορ, Λάζαρ, Κατσουράνης (83’ Κατσικάς), Αθανασιάδης (75’ Νέτσιντ), Νίνης (66’ Βούκιτς).

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/10/13 20:30

    Μία από τις σπάνιες φορές που συμφωνώ με το πιάτσα. Όπως τα λέει είναι. ΜΕ τέτοια εμφάνιση ο Πανθρακικός θα χάσει με 10 -0 από τη Μπάγερν και ίσως αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που δεν γίνεται το εν λόγω φιλικό που κανόνισε ο Ευριπιδάρας ο δικτυωμένος με τον Φούχτελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/13 20:40

    Όποιος ήταν στο γήπεδο, και άκουγε τα φωναχτά και ιδιωτικά σχόλια των παοκτζήδων χούλιγκανς εναντίον των Κομοτηναίων και των μάνων τους, ασχέτως που το ματς ήρθε βολικά για αυτούς και μετά το γύρισαν στο "γ$#^έται ο Πειραιάς", θα νόμιζε ότι μισούν τους Κομοτηναίους τα αλητάκια του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι καμία ομάδα με τόσο φανατισμό αλλά όλοι οι χούλιγκανς είναι μεγάλο αληταριό και αποτελούν πληγή για την κοινωνία μας. Και επειδή πολλοί ... "μεγαλύτεροι" και όχι παιδάκια στις κερκίδες βρίζαν με μίσος την ομάδα της Κομοτηνής,επειδή ήταν ... αντίπαλη, και ακόμα βρίζαν τους Κομοτηναίους για το απλό χειροκρότημα των συμπολιτών μας για την είσοδο του ψευδογηπεδούχου Πανθρακικού, η αλητεία τελικά δεν αφορά μερικά καθυστερημένα παιδάκια της Τούμπας.

    Θυμήθηκα τότε τα πανώ και τις χυδαιότητες που είχαν αναρτήσει εναντίον του Παπανδρέου και της μάνας του, και τα συνθήματα που έλεγαν το 2011 σαν ... "αγανακτισμένοι" οι εν λόγω χούλιγκαν του ΠΑΟΚ. Και το ότι η τοπική φασιστοφυλλάδα των εξυπνακιστών του Σπάρτακου, ο Αντιφωνητής, είχε ειδικό αφιέρωμα σε αυτή την ενέργεια των ΠΑΣΟΚτζήδων χούλιγκαν και την αναπαρήγαγε με ενθουσιασμό υιοθετώντας και την ενέργεια και το περιεχόμενο, αναβιβάζοντας όλη αυτή την φανατίλα των ποδοσφαιρικών νεάντερταλ σε ... πολιτικό κριτή. Άραγε ο αντιφωνητής και οι Δαπεργολαίοι θα αναπαραγουν και αυτά που έλεγαν οι ΠΑΟκτζήδες σήμερα αναίτια εναντίον της οικοδεσπότισσας και των κατοίκων της;;;; Και θα ζητήσουν από τους Κομοτηναίους και τις χυδαία υβριζόμενες μάνες τους να τους ψηφίσουν;;; Και ξαναλέω: δε μιλάμε μόνο για τα αρχικά δημόσια συνθήματα της λυσσασμένης αναρχικής κερκίδας. Μιλάμε και για τα ιδιωτικά σχόλια των ΠΑΟΚτζήδων θεατών, που δεν ήταν στα μικρά παιδιά του στρατού των χουλιγκάνων. Να δείτε μίσος για τον Πανθρακικό που έτυχε να είναι αντίπαλος και για τους οικογενειάρχες Κομοτηναίους που χειροκροτούσαν χλιαρά κάποιες στιγμές της τοπικής ομάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.