24.10.13

Περίοδος εξωστρέφειας για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της συμμετοχής του στο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργο SEA-2-SEA, ανταποκρίθηκε θετικά στην Πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG MOVE / TEN – T Executive Agency) σχετικά με την προβολή του έργου αλλά και των δραστηριοτήτων του.
Το Συνέδριο έλαβε χώρα στην πόλη του Ταλίν της Εσθονίας από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου 2013. Ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης ως Φορέας Υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης δράσης SEA-2-SEA με προϋπολογισμό από το Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών (ΤΕΝ-Τ), πραγματοποίησε παρουσίαση του έργου SEA-2-SEA μέσω της προβολής σχετικού προωθητικού υλικού δημιουργώντας τις προοπτικές για νέες συνέργειες του Οργανισμού κάτω από το πρίσμα των συγχρηματοδοτούμενων έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην πόλη του Ταλίν της Εσθονίας με δικό του περίπτερο προβολής της Δράσης παραθέτοντας το σχετικό υλικό δημοσιότητας (αφίσες, κάρτες προβολής του έργου, USB memory sticks). Η ανταπόκριση των εμπλεκομένων εταίρων από άλλα συγχρηματοδοτούμενα έργα με συναφές αντικείμενο  ήταν μεγάλη για την Δράση SEA-2-SEA στην οποία συμμετέχει ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης, θέτοντας προοπτικές για μελλοντικές συνέργειες αλλά και συνεργασίες με στόχο την εκτέλεση έργων υποδομής και βελτιστοποίησης της λειτουργίας του Λιμένα,  την προβολή των Υπηρεσιών του Λιμένα αλλά και την εξοικονόμηση πόρων κατά την λειτουργία του.
Η συμμετοχή του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης στο Συνέδριο, αποτελεί την έναρξη μιας περιόδου ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ του Οργανισμού με στόχο την προβολή του Λιμένα Αλεξανδρούπολης και των δραστηριοτήτων του σε μια προσπάθεια να αποτελέσει τον Πόλο Ανάπτυξης για την εμπορευματική αλλά και την επιβατική κίνηση στο Ανατολικότερο άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.