24.10.13

Κοινοβουλευτική παρέμβαση Χατζηοσμάν για το Μέτρο 112 Νέων Αγροτών

Με αφορμή την καθυστέρηση που παρατηρείται στην προκήρυξη του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, κατέθεσε εκ νέου ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, ρωτώντας για την ημερομηνία προκήρυξης του προγράμματος. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης.
«Με την παρούσα ερώτηση επανέρχομαι σε προγενέστερο αναπάντητο ερώτημα (Αρ. πρωτ. 1499/11.09.2013) αναφορικά με την επικείμενη προκήρυξη του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών».
Πρόκειται για ένα Μέτρο που προσφέρει επαγγελματική διέξοδο σε σημαντική μερίδα νέων ανέργων που επιθυμούν να απασχοληθούν στον πρωτογενή τομέα. Συγχρόνως, είναι ένα κίνητρο για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και την στήριξη του οικογενειακού εισοδήματος. Βάσει των παραπάνω ερωτάται ο Υπουργός, πότε θα προκηρυχθεί το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.