24.10.13

Καταρτίζεται το ετήσιο πρόγραμμα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 η όγδοη τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης.
Η Επιτροπή, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γερομάρκου ασχολήθηκε με το θέμα της κατάρτισης του ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για το 2014, το οποίο θα αποσταλεί προς έγκριση στο Υπουργείο Τουρισμού, ενώ στην πορεία θα καθοριστούν ακριβώς οι δράσεις που θα περιλαμβάνονται σ’ αυτό.
Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα που αφορά σε «στοχευμένες ενέργειες – εκδηλώσεις προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ σε πόλεις του εξωτερικού, που εντάσσεται στο έργο «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2012-2013».
Άλλα θέματα από την τακτική συνεδρίαση αφορούσαν στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου: «Εισήγηση για την παραγωγή – δημιουργία τηλεοπτικού σποτ για την προώθηση του σχολικού τουρισμού της ΠΕ Έβρου», για έγκριση διοργάνωσης εκπαιδευτικής εκδήλωσης με θέμα «Έκθεση χριστουγεννιάτικων καρτών», έγκριση διοργάνωσης εκπαιδευτικής εκδήλωσης την «3η Δεκεμβρίου 2013 – Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ», «Έγκριση προμήθειας σχολικών βιβλίων για εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης του ΕΕΕΕΚ & ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Αλεξανδρούπολης, τοποθέτηση πωλητών στις Λαϊκές Αγορές.
Εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε το θέμα για προμήθεια υλικών υποστήριξης εκπαιδευτικού έργου στο πλαίσιο προγραμμάτων «Ευ Ζην» & «Προσεγγίζοντας το αειφόρο σχολείο» για το 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.