28.10.13

Εγκεφαλικά οι Χρυσαυγίτες…

Φωτογραφία από την μαθητική παρέλαση στη Αθήνα που θα δημιουργήσει κι άλλα εγκεφαλικά προβλήματα στους ήδη ταλαιπωρημένους Χρυσαυγίτες. Δεν έχουν όμως την συμπάθεια μας.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/10/13 09:02

    Εάν είναι αλήθεια το περιστατικό ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

    Στήν Κρήτη,(δέ συγκράτησα σέ ποιά πόλη) παρέλασαν, λέει η διάδοση που ελέγχεται, μόνο τά κορίτσια τού λυκείου γιατί τά αγόρια απείχαν επειδή σημαιοφόρος ήταν μία αριστούχος μαθήτρια μέ ήδη Ελληνική υπηκοότητα Αλβανικής καταγωγής.

    Λές και τά δεκάδες χιλιάδες παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών δέν έχουν καί δέν μπορούν νά πάρουν Ελληνική Ιθαγένεια.Σύμφωνα με αυτούς τούς ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ εφήβους τής Κρήτης, ΕΑΝ όντως το έκαναν αυτό, μόνο αυτοί έχουν τό δικαίωμα να είναι Ελληνες.

    Καί νά φανταστείτε πώς,(γιά νά πάμε σέ μία άλλη επέτειο),ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τό 1821 μιλούσε και Ελληνικά καί Αρβανίτια γιά νά επικοινωνεί με τά παλληκάρια του.

    Πού τότε ήταν και Ελληνες και Αρβανίτες.Καί πού μετά οι Αρβανίτες,(που οι πρόγονοί τους είχαν κατέβει από τό 1500 καί μετά από Αλβανία μεριά),έγιναν Ελληνες.

    Νά τούς χαίρεστε τούς Αρχιτσογλαναράδες σας εκεί στήν Κρήτη και σε κάθε ελληνικη περιοχή που ενδημεί η περίφημη "παπαριά".

    Νά χαιρόμαστε όλοι καί τούς Αθλιους γονείς τους, είτε είναι κρητικοί είτε κατάγονται από άλλη "πέρηφανη" ελληνική περιοχή (και δόξα τω Θεώ, έχουμε ... αυτάρκεια και επάρκεια σε "περήφανες" περιοχές με "απάτητα βουνά που η δόξα βασιλεύει)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/13 09:03

    Κι όταν την πέσανε το ξημέρωμα οι Αλπινιστές στον Δαβάκη, σήκωσε με αγωνία το μαγνητικό τηλέφωνο. Κουδούνισε επίμονα και το σήκωσε αγουροξυπνημένος ο Αλέξης στην Αθήνα.
    "Τι να κάνουμε, Πρόεδρε;", ρώτησε ο Δαβάκης; "Ο Μεταξάς λέει να τους λιανίσουμε, εσείς τι λέτε;".
    Ο Αλέξης ρουθούνισε, του ήρθαν κάτι ξινίλες από χθες και μίλησε σιγά για να μην ξυπνήσει την Περιστέρα και τα τα παιδιά και είπε:
    "Δεν θέλω εθνικιστικές μαλακίες!!! Να τους πάτε σε Ανοικτό Κέντρο Φιλοξενίας. Θα τους φτιάξει καρμπονάρα ο Νάσος Θεοδωρίδης...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/13 02:59

      Γελασαμε...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/13 11:03

      Εμείς θα γελάσουμε με τα χάλια σας ΣΥΡΙΖαίοι, είτε κυβερνήσετε (χλωμό αλλά υπαρκτό δυστυχώς ενδεχόμενο) είτε όχι. Στην πρώτη περίπτωση, θα γελάσουμε μεν μαζί σας, θα καταστραφούμε δε και θα μας βγει ξινό το γέλιο. Ξέρω, ξέρω "τι θα καταστραφούμε ρε τσιράκι του Μουρούτη, τώρα κατεστραμμένοι δεν έιμαστε;;;" Σωστό κι αυτό. Θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/10/13 11:09

      Εσύ γελοίος είσαι έτσι κι αλλοιώς

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/10/13 23:02

      Καλυτερα να ειναι καποιος γελοιος (για σενα), παρα να ειναι θαυμαστης του Φαηλου Κρανιδιωτη

      Τί, ουτε αυτο το ηξερες? αυτη την πουτσα με τον Δαβακη και τον Τσιπρα (την οποια εσυ ως ηλιθιος που εισαι την θεωρεις ανεκδοτο) την εγραψε ο φιλοχρυσαυγιτης Φαηλος και την αναπαρηγαγαν οοοολα τα φιλοχρυσαυγιτικα μπλογκς - και φυσικα ποιοι αλλοι? εσεις! συγχαρητηρια παιδια μου - οπως το πατε στο τελος θα ξυρισετε και τα κεφαλια σας...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.