10.10.13

Οι δανειστές απαιτούν να βάλει λουκέτο το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

Η εισήγηση για το κλείσιμο 22 αεροδρομίων επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από την Τρόικα αν και πριν από μερικούς μήνες είχε απορριφθεί από το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ ήδη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στις περιοχές που θα πληγούν.
Ανάμεσα στα αεροδρόμια που πρόκειται να κλείσουν, αν η κυβέρνηση κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα, είναι κι αυτό της Αλεξανδρούπολης! Να σημειωθεί ότι το «λουκέτο» το εισηγείται η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa και οι Γερμανοί σύμβουλοι του δημοσίου προς την ελληνική κυβέρνηση.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/10/13 18:18

    Η κυβέρνηση με τους βουλευτές και τους υπουργούς δεν πρόκειται να αντισταθούν στις δυνάμεις κατοχής. Θα πουν Αμήν όπως το λ'ενε τα τελευταία 4 χρόνια.
    Μόνο η αντίσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους πολίτες θα φέρουν φέρουν αποτέλεσμα. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε πριν οι κατοχικές δυνάμεις μας κάνουν τριτοκοσμική χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/10/13 20:04

    Πράγματι. Μόνο η ΤΑ θα αντισταθεί. Ήδη δήμαρχοι μαθαίνουν να πιλοτάρουν, ιδιαιτέρες τους πάνε σεμινάριο για αεροσυνοδοί (φήμες λένε ότι απορρίπτονται σε συντριπτικό ποσοστό...), αντιδήμαρχοι διαβάζουν το καθηκοντολόγιο προσωπικού εδάφους, ενώ οι τεχνικές υπηρεσίες της ΤΑ ξεκοκαλλίζουν τα εγχειρίδια Μηχανικής Αεροσκαφών....

    ΆΛλοι πάλι λένε ότι αυτά δε χρειάζονται αφού η "θύελλα αντιδράσεων" θα έχει αρκετή ισχύ για να πετούν μόνα τους τα αεροπλάνα και μάλιστα φουλ με κόσμο που κάνει "τουρισμό χαζέματος αντιδράσεων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/10/13 20:07

    Μπα θα διασωθεί το αεροδρόμιο. Θα καθαρίσει με ερώτησή του ο Καραγιουσούφ. Αλήθεια, για το παραμικρό κάνει ερωτήσεις. Για αυτό το θέμα θα κάνει;;;;

    Αν όχι γιατί αραγε αγαπητοί ΣΥΡΙΖΑίοι της Ροδόπης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.