14.10.13

Το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τόλιος σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη

Διήμερη περιοδεία για την παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση θα πραγματοποιήσει σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη, το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος, Γιάννης Τόλιος στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2013.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Ορεστιάδα, στις 8:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας με θέμα «Παραγωγική ανασυγκρότηση στην Ελλάδα και στον Έβρο. Η πρόταση  του ΣΥΡΙΖΑ».
Την Τετάρτη στις 10:00 πμ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης στην Αλεξανδρούπολη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Στο πλαίσιο της περιοδείας θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και μονάδων του Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.