15.10.13

Ο Δήμαρχος Καβάλας για την δικαστική έρευνα που ξεκίνησε για το ΒΙΟΠΑ

Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής με αφορμή τη δικαστική έρευνα που ξεκίνησε για την υπόθεση της λειτουργίας του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ως μέλος του πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας (ΒΙΟΠΑ) από το 2007 μέχρι και σήμερα με την ιδιότητα του δημάρχου Καβάλας, ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που το 2012 ζήτησαν τη δικαστική διερεύνηση για ορισμένα θέματα του Πάρκου. Στο πλαίσιο αυτό καλούμαι να δώσω εξηγήσεις μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της προηγούμενης διοίκησης.
Θα μπορέσω να τοποθετηθώ δημόσια, μόλις μάθω τι ακριβώς συμβαίνει. Αρμόδια έτσι κι αλλιώς είναι η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι. Καθόσον με αφορά, πάντως, λειτούργησα  με γνώμονα το συμφέρον του τόπου για την επιτυχία ενός από τους πιο σημαντικούς αναπτυξιακούς στόχους της κοινωνίας μας, όπως ήταν αυτός της κατασκευής ενός σύγχρονου Βιοτεχνικού Πάρκου και πάντοτε μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.