12.10.13

Γενικός καθαρισμός του καταφυγίου της Φιλοζωικής Κομοτηνής

Τα μέλη και οι φίλοι της Φιλοζωικής Κομοτηνής, κάνουνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες για γενικό καθαρισμό του καταφυγίου. Η κατάσταση όπως οι περισσότεροι από σας γνωρίζεται είναι πολύ άσχημη και δυσλειτουργική στο καταφύγιο της Φιλοζωικής, καθώς στο χώρο υπάρχουν μπάζα, αγκάθια, ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία είτε είναι επικίνδυνα για τα σκυλιά, είτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή σκυλόσπιτων ή στεγάστρων.
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να έρθουν να βοηθήσουν και να δουν τι προσφέρουν καθημερινά τα μέλη της Φιλοζωικής και πόσο δύσκολο είναι να φροντίσεις τόσα πλασματάκια. Όλοι όσοι συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα σκυλάκια της Φιλοζωικής Κομοτηνής από κοντά και τα βοηθήσουνε να έχουν ένα χειμώνα προστατευμένα από το κρύο, διασφαλίζοντας ένα πιο ασφαλές γι’ αυτά περιβάλλον!
Μπορείτε να φέρετε μαζί σας γάντια, φτυάρια, τσάπες, ξύλα, καρφιά, πάσα είδους εργαλεία κατασκευής, νάιλον, χαλιά, κουβέρτες, παλέτες, πατάκια, στρώματα, σπιτάκια, ψαλίδια και ότι άλλο φαντάζεστε ότι μπορεί να χρειαστεί εκείνη την μέρα! Οδηγίες για να φτάσετε στο καταφύγιο στο τηλέφωνο 6948-587887 (Έλενα). Να φοράτε άνετα και παλαιά ρούχα, μπότες ή αθλητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.