7.10.13

Πρεμιέρα σήμερα στον Alpha για τη σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια»

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στην τηλεόραση για να μιλήσει με τη γλώσσα της σάτιρας για τα κακώς κείμενα, αντικείμενα και υποκείμενα της επικαιρότητας και της καθημερινότητάς μας. Ανανεωμένοι, επίκαιροι και καυστικοί, οι Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, θα χτυπούν μέσα από τον Alpha, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45! Η «Ελληνοφρένεια» θα ισορροπήσει ανάμεσα στην ανατρεπτική σάτιρα, την έντονη πολιτική διάσταση, την αποδόμηση της σοβαροφάνειας των πολιτικών και την αμφισβήτηση κάθε μορφής εξουσίας.
Πρόκειται για την εκπομπή  που «τιμήθηκε» πολλαπλώς αυτό το ΕΣΡ με πολλά πρόστιμα, καθώς υπήρχε διαρκής ενόχληση για την πολιτική σάτιρα που έκανε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/13 11:44

    Πάρτε και μια πρόγευση από την εκπομπή:

    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΚΟΥΡΙΩΝ MARFIN... 3 ΣΕ 1 ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ...

    朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执 执獧浻牡 楧敬 瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻 捡杫潲湵潣潬昣 昸昸 慢正牧畯 摮椭慭敧敷止 湵浩条眭扥楫楬敮 牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散戻捡杫 潲湵浩条洭穯氭湩 慥牧摡敩瑮 灯捥捥捥慢正牧畯摮 椭慭 敧獭氭湩 慥牧摡敩瑮琨灯捥 捥捥 慢正牧畯摮椭慭 敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸 湵 浩条楬敮牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散汩 整牰杯摩慭敧牔湡潩 敲慬楴敶执獧搴筮楤 灳慬湩楬 敮戭潬 正漻敶晲潬

    Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: 汦睯攺

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.