16.10.13

Ποιοι υπέγραψαν από την Περιφέρεια ΑΜΘ το κείμενο της «Κίνησης των 75» του ΠΑΣΟΚ

Άμεση αλλαγή πολιτικής για να κλείσει ο κύκλος της κρίσης και Εθνικό Σχέδιο Κοινωνικής Συνοχής, για να απομονωθούν και να εκμηδενιστούν κοινωνικά και πολιτικά οι νεοναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, ζητούν 800 στελέχη της κίνησης των 75 του ΠΑΣΟΚ.
Με κείμενο, που αποτελεί συνολική πρόταση για το κλείσιμο του κύκλου της κρίσης και του άνοιγμα του κύκλου της ανάπτυξης, απαιτούν άμεσα ένα Εθνικό Σχέδιο για την Κοινωνική Συνοχή και την έξοδο από την κρίση. Από τις 800 υπογραφές, οι 18 είναι από μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Δείτε ποιοι υπέγραψαν.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/13 20:31

    O Γιωργος Πεταλωτής υπέγραψε μετά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ που νόμιζε ότι ήταν ο αδιαμφισβήτητος "αρχηγός" στο Ν. Ροδόπης

    Ο Νικός Σκοπιανός υπέγραψε αφού έδωσε την χαριστική βολή στην ΕΑΣ Ροδόπης. Επι των ημερών των δύο Πεταλωτή-Σκοπιανού τα περουσιακά στοιχεία της Ενωσης κατασχέχηκαν και περασαν σε τρίτα χέρια. Με αυτο το νεο ΠΑΣΟΚ η καταστροφή του κινήματος θα μοιάζει τσουνάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/13 13:49

      Ίσως το μόνο καλό που σταμάτησε το κράτος να χρηματοδοτεί την γάγγραινα της Ένωσης. με τους 300 εργαζόμενους και τους χιλιάδες συνταξιούχους 45 άρηδες . Όπως Κουτάβας Γιαννακίδης και διάφοροι επαναστάτες,

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/13 23:36

    Στην αντιγραφη χασατε ενα ονομα στον Εβρο.(kinisi75pasok.blogspot.gr)
    Ράσιος Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/13 13:47

    Αν δεν σταματήσει ο Βενιζέλος να ταυτίζεται με τη ΝΔ ότι και να κάνετε ο κόσμος φεύγει. Και γίνονται μάγκες ο Ακροδεξιός Σαμαράς και το ούφο ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.