28.10.13

Η Λέσχη Ανάγνωσης Κομοτηνής συνεχίζει την δράση για 7η συνεχή χρονιά

Η Λέσχη Ανάγνωσης Κομοτηνής συνεχίζει και φέτος, για έβδομη χρονιά, την δράση της. Οι φετινές συναντήσεις θα γίνονται στον 1ο όροφο του καφέ Gecko, στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, αριθμός 40. Στην πρώτη συνάντηση, ο Αβραάμ Αποστολακάκης θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Μαγεία Αγάπη Νοσταλγία», την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 20:30.
Η Λέσχη Ανάγνωσης Κομοτηνής είναι μία παρέα εθελοντών, οι οποίοι συναντιούνται μία φορά τον μήνα και συζητάνε κάποιο βιβλίο ή κάποιο θέμα, που συνήθως σχετίζεται με τις θετικές επιστήμες. Κάποιο μέλος της ομάδας αναλαμβάνει να κάνει κάποια παρουσίαση για το θέμα ή/και βιβλίο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης (ή μετά το τέλος της) γίνεται συζήτηση. Στις συναντήσεις μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί, είτε έχει διαβάσει το βιβλίο, είτε όχι.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.