25.10.13

Συλλήψεις στον Έβρο για 4 κιλά και 6 αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθησαν σε χωριά του Έβρου, δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 40 ετών αντίστοιχα, για κατοχή κάνναβης.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης, πραγματοποίησαν έρευνες, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε σπίτια που διατηρούν οι δύο δράστες και σε οχήματα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Στο σπίτι του 22χρονου, 2 πλαστικά δοχεία και 2 γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2.750 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 44 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Σε δύο οικίες και στο αυτοκίνητο του 40χρονου, 16 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.590,7 γραμμαρίων, 6 αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 3 μέτρων περίπου και συνολικού βάρους 2.760 γραμμαρίων και 1 κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.