9.10.13

Στο όριο της φτώχειας 3,4 εκατομμύρια Έλληνες

Η Ελλάδα όχι μόνο έχει το υψηλότερο ποσοστό πολιτών στην ευρωζώνη που ζουν στα όρια της φτώχειας, αλλά κατέχει και την πρώτη θέση σε πολίτες που στερούνται στοιχειωδών μέσων διαβίωσης.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για στοιχεία του 2011 και πως η κατάσταση έχει επιδεινωθεί έκτοτε στον τομέα της απασχόλησης και των εισοδημάτων των Ελλήνων με τις αλλεπάλληλες περικοπές μισθών και συντάξεων καθώς και τις φορολογικές επιβαρύνσεις, το χάσμα έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο μεταξύ της Ελλάδας και των άλλων εταίρων. Δείτεαναλυτικά τα στοιχεία της Eurostat.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/10/13 07:46

    Θυμάστε κάποιοι , που στις οικογενειακές συζητήσεις λέγαμε απαξιωτικά...."αυτός τα φάγε στις πουτάνες κι άφησε τα παιδιά του στον δρόμο"
    Ε αυτό έκανε η προηγούμενη γενια. Και όσοι κυβέρνησαν τυπικά και όσοι τους "αντιπολιτέυονταν" και "δεν κυβέρνησαν ποτέ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.