7.10.13

300 μέτρα καλώδιο έκλεψαν από βιοτεχνία στην Αλεξανδρούπολη

«Κυνηγοί» χαλκού χτύπησαν τις εγκαταστάσεις μιας βιοτεχνίας στην Βιομηχανική Περιοχή Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη και πήραν μαζί τους στην κυριολεξία, ολόκληρο τον … υποσταθμό της ΔΕΗ!
Ο υποσταθμός ήταν εγκατεστημένος στη βιοτεχνία, που χρησιμοποιούν ως αποθήκη οι υπεύθυνοι μιας τοπικής εταιρείας λιπασμάτων. Όταν πήγαν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, διαπίστωσαν ότι το ρεύμα στην επιχείρηση δεν λειτουργούσε και προσπάθησαν να ανακαλύψουν πού οφειλόταν αυτό πίστευαν ότι ήταν βλάβη. Έκπληκτοι, όμως, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καλώδιο ούτε για δείγμα, καθώς οι εισβολείς είχαν αρπάξει περισσότερα από 300 μέτρα και μαζί με αυτά είχαν κλέψει ολόκληρο τον υποσταθμό!
Η κλοπή έγινε στο διάστημα μερικών ημερών που έλειπαν οι εργαζόμενοι και η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, παίρνοντας καταρχήν αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.