17.10.13

Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Ταξιαρχών και Σιδηρονέρου προϋπολογισμού 2,7 εκ. ευρώ

Εγκρίθηκε μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) από το ΕΣΠΑ, η οριστική αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Ταξιαρχών και του ανενεργού ΧΑΔΑ Σιδηρονέρου, προϋπολογισμού 2.747.459,75 ευρώ. 
Με την έγκριση αυτή, ο Δήμος της Δράμας εξασφάλισε για μία ακόμη φορά, χρηματοδότηση νέων μεγάλων έργων για την πόλη και τις κοινότητές του χωρίς επιβάρυνση για τους δημότες. Η απόφαση  της έγκρισης του τελικού προϋπολογισμού συνιστά ιδιαίτερη επιτυχία του Δήμου Δράμας καθώς με το έργο που χρηματοδοτείται ξεκινά η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ των Ταξιαρχών και του Σιδηρονέρου, που αποτελούσαν επί δεκαετίες εστία  ρύπανσης του περιβάλλοντος.
Σε δηλώσεις του για την έγκριση του έργου, ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης επεσήμανε πως «πρόκειται για δύο περιβαλλοντικά πάρκα που σε συνδυασμό με την ανακύκλωση που ξεκίνησε, αποδεικνύει την πορεία που έχει χαράξει ο Δήμος για να γίνει η Δράμα μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.