16.10.13

Σύλληψη δύο Βουλγάρων στη Ροδόπη για διακίνηση 20 μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 34 και 39 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο ελληνικό έδαφος, είκοσι Ιρακινούς μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν δύο αυτοκίνητα να κινούνται στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αρχικά στο ένα από αυτά, με πινακίδες Νορβηγίας,  διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος οδηγός του, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τους έντεκα μετανάστες.
Ακολούθως, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφάλειας, Τάξης και Τροχαίας Κομοτηνής ακινητοποιήθηκε και το δεύτερο όχημα, με πινακίδες Βουλγαρίας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος οδηγός του, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, τους υπόλοιπους εννέα.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι το όχημα που έφερε τις πινακίδες Βουλγαρίας, είχε κλαπεί τον Ιούνιο του 2012 από την Πάτρα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.