9.10.13

135.000 ευρώ σε ζημιές από βανδαλισμούς σε δημόσια περιουσία καταγράφηκε στη Δράμα

Συνεχή είναι τα περιστατικά βανδαλισμών σε Δημοτικούς χώρους και εγκαταστάσεις  με αποτέλεσμα  να επιβαρύνεται ο Δήμος Δράμας και κατ’ επέκταση οι πολίτες με αρκετά μεγάλο κόστος αποκατάστασης των ζημιών. Μόνο κατά τον τελευταίο μήνα καταγράφηκαν βανδαλισμοί στις παιδικές χαρές των Εργατικών κατοικιών του Αγίου Σάββα στην περιοχή της Αγίας Τριάδος Δράμας, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και σε πολλούς κάδους απορριμμάτων.
Πρόκειται για περιστατικά που συνολικά κατ’ έτος επιβαρύνουν τα οικονομικά του Δήμου με ποσό άνω των 135.000 ευρώ, ποσό ίσο με το κόστος λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου! Το ύψος των ζημιών σε ετήσια βάση είναι πολύ μεγάλο αν ληφθεί υπόψη ότι ο Δήμος της Δράμας θα λάβει για το 2014 από την πολιτεία για έργα συνολικά το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.