31.10.13

Κατασχέθηκαν 12 δενδρύλλια και 556 γραμμάρια κάνναβης στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν σε χωριά της Ροδόπης από αστυνομικούς, δύο άνδρες, ηλικίας 18 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, ξεχωριστές, δικογραφίες για κατοχή κάνναβης.  
Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των δύο δραστών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Στο σπίτι του 18χρονου, μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 510 γραμμαρίων. Στο σπίτι του 42χρονου, μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 46 γραμμαρίων και ένα πλαστικό κυτίο με σπόρους κάνναβης.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εντοπίσθηκαν επίσης σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,30 έως 2,10 μέτρων, από τα οποία όπως προέκυψε ο 42χρονος περισυνέλλεξε την ακατέργαστη κάνναβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.