31.10.13

35 ευρώ για όλο το 24ωρο η διαδρομή Καβάλα – Αεροδρόμιο με ταξί

Μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά, και σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», καθορίζεται πλέον ενιαία τιμή για το κόμιστρο της διαδρομής Καβάλα – Αεροδρόμιο Καβάλας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στο ποσό των 35 ευρώ, για όλο το 24ωρο.
Να σημειωθεί ότι στο ποσό αυτό ενσωματώνονται όλες οι επιπλέον χρεώσεις: ο ΦΠΑ, το δικαίωμα εκκίνησης (πτώση σημαίας) και οι ειδικές επιβαρύνσεις της μεταφοράς αποσκευών και της προσαύξησης λόγω επιβίβασης ή αποβίβασης επιβάτη στο αεροδρόμιο. Η εφαρμογή της προκαθορισμένης τιμής του κομίστρου έχει ήδη τεθεί σε ισχύ.
Με αφορμή τη δημοσίευση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς δήλωσε τα εξής: «Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα πολύ θετικό γεγονός στην κατεύθυνση της καλύτερης εξυπηρέτησης των επιβατών του Αεροδρομίου Καβάλας. Όλοι πλέον οι επιβάτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Αεροδρομίου Καβάλας θα γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι υπάρχει αυτή η ενιαία τιμή, όπως επίσης όλοι οι οδηγοί ΤΑΞΙ θα προστατεύονται από φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού.
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους οδηγούς ΤΑΞΙ της Καβάλας και της Χρυσούπολης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση του τελικού αιτήματος που καταθέσαμε στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Μία ακόμη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τοπικά επαγγελματικά σωματεία ευδοκίμησε προς όφελος των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών της περιοχής μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.