14.10.13

Με επιτυχίες γύρισε ο «Θράκας Ιππέας» από την 1η ανάβαση Λαϊλιά

Η συμμετοχή της Κομοτηνής στα ποδηλατικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδος συνεχίστηκε, με την παρουσία του «Θράκα Ιππέα» στην 1η ανάβαση Λαϊλιά, με εξαιρετικές διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής του συλλόγου, Αθανάσιος Σκαπαριώτης, κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία 40+ και ο Μιχάλης Ράντος κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία 50+.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Αθλητικό ποδηλατικό σύλλογο Σερρών «ο Μαχητής», σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και την ομάδα «Bike Riders serres team», την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013. Η διαδρομή ήταν ιδιαίτερης δυσκολίας λόγω των εξαιρετικά μεγάλων κλίσεων που έφταναν σε κάποια σημεία την κλίση των 17%, ενώ η μέση κλίση ήταν 8% και τα τελικά υψομετρικά έφτασαν τα 1520 μέτρα σε μια απόσταση 25χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.