13.9.13

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος TaRodopakia

Μηνύσεις και αγωγές καταθέτει αυτοδιοικητικό στέλεχος της Κομοτηνής, εναντίον των διαχειριστών του χρυσαυγίτικου μπλογκ TaRodopakia.
Ο ίδιος έχει απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και παρά του ότι δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση, έχει ξεκινήσει τη νομική οδό εναντίον δύο ατόμων, γνωστών στην τοπική κοινωνία για την διαδικτυακή δράση τους για την Χρυσή Αυγή. Τόσο την μήνυση, όσο και την αγωγή την στηρίζουν και θα καταθέσουν ως μάρτυρες στελέχη Δημοτικής Επιχείρησης της Περιφέρειας ΑΜΘ και δύο άνθρωποι των ΜΜΕ της Κομοτηνής.
Το αυτοδιοικητικό στέλεχος πήρε την απόφαση αυτή, καθώς του καταλογίζονται ψευδή στοιχεία πως έπαιρνε μισθούς 2.000 ευρώ από δημοτικές επιχειρήσεις της Κομοτηνής και της Καβάλας!!! Σύμφωνα με πληροφορίες της Piazza del Popolo, οι δικηγόροι έχουν ξεκινήσει την διαδικασία και όπως όλα δείχνουν την επόμενη εβδομάδα καταθέτουν την μήνυση και την αγωγή εναντίον τους.
Να σημειωθεί πως ο ένας από τους δύο που φέρονται ως διαχειριστές του ακροδεξιού μπλογκ TaRodopakia, βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια για ψευδές δημοσίευμα εναντίον διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας, ενώ τον Αύγουστο έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του, άλλοι δύο δημοσιογράφοι για συκοφαντική δυσφήμιση. Η διαδικασία των μηνύσεων βρίσκεται αυτή την στιγμή στην προκαταρτική εξέταση.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/9/13 15:48

    ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ......ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ.ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ(ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ??????)ΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΧΡΥSΑΥΓΙΤΙΚΑ BLOGS ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΡΟΚΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΕΓΛΥΦΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ?ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/13 22:08

    καλή διαφήμιση τους κάνετε τελικά δεν το καταλαβαίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/9/13 22:11

    Αν αρχίσουν οι μηνύσεις για τα ψέμματα που γράφονται και σχολιάζονται στα μπλογκίδια πολλοί θα βρούν τον μπελά τους πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/9/13 22:39

    ΠΟΥ και για ΠΟΙΟΥΣ οι μηνύσεις ρε παιδιά? ΔΕΝ ακούσαμε ΟΥΤΕ είδαμε τίποτα.Τελικά όλα ΜΟΥΦΑ ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/9/13 07:09

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΖΑΡΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΛΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/9/13 18:56

    πάντως μούσι το δημοσίευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/9/13 16:05

    Ρε αρχηγε τους ψαρωσες και απο τοτε δεν κανουν ουτε αναρτησεις ουτε δέχονται σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.