20.9.13

Εκδήλωση στην Ορεστιάδα για τις επιπτώσεις των μεταλλείων χρυσού #skouries

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Οι επιπτώσεις των Μεταλλείων Χρυσού στο Περιβάλλον και στις Ζωές μας», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ανοικτή Συνέλευση Ορεστιάδας και τη Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά της εξόρυξης και της μεταλλουργίας χρυσού, στις 19:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι Γιάννης Τέντες, Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ και Τόλης Παπαγεωργίου, Πρόεδρος παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/13 16:50

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ..... χτενίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/13 05:18

    Τόλης Παπαγεωργίου ένα κόσμημα στην κουζίνα να το πω, τουαλέτα να το πω κάτι τέτοιο πάντως . Από τις Σκουριές στην Ορεστιάδα. Αντε ξουτ ρε επαγγελματία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/13 10:12

      ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/9/13 03:21

      10.12 εσυ πάντως άλλο αρσενικό πίνεις

      Διαγραφή
  3. Σήμερα στην Ορεστιάδα θα είναι και τα "ΜΜΕ" (μπορεί και όχι λόγω Κυριακής) τα οποία αναπαρήγαγαν με ευκολία τα blogs και sites των Χρυσωρυχείων, τα οποία είναι χρυσαυγίτικης κοπής! Αναπαρήγαγαν την κάθε είδους μαλακία που τους έδιναν τα χρυσαυγίτικα τσιράκια των Χρυσωρυχείων, συνομιλούσαν με ανθρώπους που αμείβονται παχυλά από το Δημόσιο, αλλά δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους στην δουλειά και έτρωγαν με τις κουμπαριές του που "τους έδιναν γραμμή" υπέρ των Χρυσωρυχείων. Σήμερα όλα αυτά τα "ΜΜΕ" θα είναι τα πρώτα antigold στην εκδήλωση. Ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.