24.9.13

«Αγανακτισμένος» ... Χρυσαυγίτης πλάι στο Ρουπακιά και τα ΕΚΑΜ!!! #KillahP

Οι στενές σχέσεις Χρυσής Αυγής και αστυνομίας έχουν πολλές φορές καταγραφεί σε βίντεο ή φωτογραφίες. Πλήθος ντοκουμέντων με περίεργες συνεργασίες αστυνομικών των ΜΑΤ και «διαδηλωτών» έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.
Άλλο ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο παρουσιάζει σήμερα το «Έθνος» μόνο μια ημέρα μετά το ξήλωμα και τις παραιτήσεις σε ΕΛΑΣ για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το άτομο με το κόκκινο αμάνικο μπλουζάκι είναι το ίδιο πρόσωπο που φωτογραφιζόταν παρέα με τον Γιώργο Ρουπακιά στην εθνικιστική κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα.
«Την τελευταία τριετία υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά στα οποία συνάδελφοι επέδειξαν ανοχή σε κρούσματα βίας από μελή της Χρυσής Αυγής», παραδέχτηκε στο ΣΚΑΪ ο Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Επισήμανε επίσης ότι η ομοσπονδία είχε κάνει αλλεπάλληλες παρεμβάσεις τόσο στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ όσο και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων. «Δυστυχώς όμως» όπως είπε «οι εκκλήσεις και οι παρεμβάσεις δεν εισακούστηκαν». Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.