25.9.13

Το 7ο Νηπιαγωγείο Ορεστιάδας εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

Την επίσημη τελετή εγκαινίων του 7ου Νηπιαγωγείου Ορεστιάδας, πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Βαβίας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, μικροί μαθητές και οι γονείς τους.
Σε ότι αφορά το φυσικό αντικείμενο του έργου, το 7ο Νηπιαγωγείο Ορεστιάδας, αποτελείται από έξι χώρους κύριας χρήσης οι οποίοι είναι: δύο αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, έναν χώρο αναμονής γονέων, ένα γραφείο νηπιαγωγών, μία αίθουσα ανάπαυσης και από τους βοηθητικούς χώρους: τρεις χώρους υγιεινής (WC νηπίων, WC AMEA, WC καθηγητών), μία κουζίνα – τραπεζαρία – αποθήκη, στέγαστρα – εσωτερικοί διάδρομοι.
Το περιβάλλον του Νηπιαγωγείου στο σύνολό του, εσωτερικά και εξωτερικά έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί σύμφωνα με τα στοιχεία σχεδιασμού και τις προδιαγραφές λειτουργίας του ΟΣΚ για Ολοήμερα Νηπιαγωγεία και τους όρους δόμησης της περιοχής. Ο προϋπολογισμός ένταξης – δημοπράτησης του έργου είναι 1.115.859,00€ και η σύμβαση κατασκευής του 589.181,39€ με ΦΠΑ.
Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η αποδοτικότερη επένδυση είναι η παιδεία, τόνισε κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του Νηπιαγωγείου πως «θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε αυτή τη προσπάθεια που καταβάλουν, τόσο τα νήπια και οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί, εξασφαλίζοντας ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις και υποδομές για τους μαθητές της Περιφέρειας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.