4.9.13

Δυναμικό παρών στην Ανοικτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή

Με την παρουσία δεκάδων μελών και φίλων του, η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, πραγματοποίησε την Ανοικτή της Συνέλευση στην Κομοτηνή σε κεντρικό ξενοδοχείο την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/9/13 09:50

    Βλέπω κόσμο όντως 4 άτομα για το κόμμα της αλλαγής! Τι έγινε ρε παιδιά; Απο το πεζοδρόμιο τον αγώνα την πορεια , γυρίσαμε σε κεντρικά ξενοδοχεία με κουλουρακια & καφε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/13 15:04

    Δεν καταλαβαίνω που είναι η δυσκολία με το δίλημμα Τσίπρα "ή εμείς ή αυτοί". Η απάντηση είναι προφανής: φυσικά αυτοί, δηλαδή εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/9/13 15:06

    Λοιπόν κόντρα στο ρεύμα της μεταπολίτευσης, που όλοι δηλώνουν αριστεροί προτείνω σ όσους φίλους το θελήσουν να δημοσιεύσουν την ακόλουθη πρόταση.
    "Δεν είμαι Αριστερός ,και κατα πάσα πιθανότητα είμαι καλύτερος άνθρωπος απ τον Αλέξη , τον Κιμούλη ,τον Λαζόπουλο ,την Κανέλλη και τον Κυρ Φώτη τον Κουβέλη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/13 23:14

      Μπα, εχεις και φιλους? πού τους ειδες ρε μαλακα?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/13 11:23

      Δεν έχω φίλους. Για αυτό άλλωστε χρησιμοποιώ ως ενδιάμεσο το πιάτσα που έχει πολλούς για να διαδώσουν το ουσιώδες αυτό μήνυμα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/9/13 01:15

      "Είμαι Αριστερός ,και κατα πάσα πιθανότητα είμαι καλύτερος άνθρωπος απ τον Αλέξη , τον Κιμούλη ,τον Λαζόπουλο ,την Κανέλλη και τον Κυρ Φώτη τον Κουβέλη"

      Το ποσταρα!

      ΥΓ. Ενταξει, περασε μεσα απο το piazza και φιλτραριστηκε! :)

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/9/13 15:06

    Ευάγγελος Βενιζέλος: "Ο Σύριζα είναι το κακό ΠΑΣΟΚ"
    12 POINTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/13 23:15

      Α, γι'αυτο στηνει κωλο στην Νεα Δημοκρατια...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/13 11:27

      Δε στήνει κώλο στη ΝΔ. Στήνει κώλο (λέμε τώρα...) στο ποσοστό των ανθρώπων που έβγλαν πρώτη τη ΝΔ για να συνεχίσει μέσες άκρες τη βασική πολιτική που ναι μεν καταπόντισε το ΠΑΣΟΚ αλλά συνεχίζεται από τη ΝΔ. ΆΡα μάλλον η ΝΔ στήνει κώλο στο ΠΑΣΟΚ σαν πολιτική αναγκαστικής σύμπραξης και μνημονιακής τροχιάς, από θέση εκλογικής ισχύος όμως γιατί οι παλιοΠΑΣΟΚοι πήγαν ΣΥΡΙΖΑ και έτσι αποδυναμώθηκε η αριστερά στην Κυβέρνηση.

      Μόλις πάρει κεφάλι ο Αλέξης και συνεχίσει μνημονιακά κι αυτός (στήνοντας κώλο στην πολιτική ΠΑΣΟΚ) τότε το ΠΑΣΟΚ υπέυθυνα, όπως το έκανε και το Μάιο του 2012, θα σ΄τησει κώλο και στο ΣΥΡΙΖΑ, θυσιαζόμενο για μία ακόμη φορά για το καλό του τόπου.

      Θα ήθελα να δω το "κακό ΠΑΣΟΚ" τι θα κάνει τότε... Θα γίνει ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑνεξΕλ, ΧρΑυγ, τι;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/9/13 01:17

      Τί να σε πω ρε συ... ελπιζω να γινει τα δυο πρωτα, αλλα φοβαμαι πολυ πως τελικα θα γινει τα δυο τελευταια
      (μια απαισιοδοξια την εχω, ειναι αληθεια...)

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/9/13 15:20

    Ούτε ψηφοδέλτιο δεν συμπληρώνουν. Χμ, και τι βλέπουμε;;; Ο συνήθης απαραίτητος μουσουλμανικός μαϊντανός, ο βολεμένος 'εργάτης πολυτελείας', ο μικροσυνταξιούχος (της ΕΑΣ βεβαίως βεβαίως) και όπου 'μικρό' αναφέρεται στην ηλικία (για να μην πω μωροσυνταξιούχος), και ο παραδοσιακός αριστερός δεινόσαυρος περασμένων δεκαετιών.

    Μέρκελ, τράβα τη πρίζα να δεις για πότε θα εξαφανισθούν δαύτοι. Ούλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/9/13 15:20

    Καταστροφικά δομημένη η Ελληνική κοινωνία των τελευταίων 40 ετών. Ανεύθυνος πληθυσμός στην πλειοψηφία, απαίδευτος , επαναπαυμένος σε προγονικά μνήματα και ταφόπλακες και αναλογικά άσχετος με θέματα παγκόσμιας οικονομίας. Μεγάλη άγνοια για την ΕΟΚ το 1980, μεγάλη άγνοια για το χρηματιστήριο, μεγάλη άγνοια για την ΟΝΕ και μεγάλη άγνοια σε σχέση με τον δανεισμό, τις τράπεζες και τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Το κράτος θεωρεί υπεύθυνο ώστε να τον ενημερώσει, να τον εκπαιδεύσει και να εγγυηθεί για κάθε ανοησία που κάνει. Αυτό που ζητά, αυτό έχει ο Έλληνας. Ένα πελώριο κράτος το οποίο χρεοκόπησε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/9/13 15:30

    Τι εγινε ρε παιδια φωτο κανεις δεν τραβηξε να δουμε και εμεις τον τοσο πολυ κοσμο που ειχε ?????? Δουλευομαστε τωρα και μεταξυ μας σε μικρη πολη ζουμε, εδω για την μη συμμετοχη και μελων του Συριζα ειχαν παραπονα και αυτοι οι ιδιοι !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/9/13 15:48

    όπου λαλούν τέτοιοι κοκκόροι, ποτέ δεν ξημερώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/9/13 19:49

    Αποπροσανατολιστική κατά τον ΣΕΒ η συζήτηση για το πρωτογενές πλεόνασμα. «Ο τόπος μπορεί να ξαναμπεί σε αναπτυξιακή τροχιά μόνον αν στηρίξουμε και στηριχτούμε στην πραγματική οικονομία, στην πραγματική παραγωγική βάση της χώρας.» αναφέρει ο ΣΕΒ.

    Ρε βιομήχανοι άστε τα σάπια ρε!!!

    ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ μπορείτε να παράγετε να τελειώνουμε;

    Τι χαλυβουργίες και αυτοκινητοβιομηχανίες τώρα, που να τρέχουμε τώρα; αφού σε λίγο με ένα νόμο και ένα άρθρο έρχεται η ώρα των λαών ρε μη λέτε βλακείες!!! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/13 23:33

      Κατεβα απο το ροζ-κοκκινο συνεφακι γιατι χειμωνιαζει και θα την αρπαξεις, και αντε αν εξελιχθει σε γριππη θα γιανει αν μπει και αλλος αερας απο αυτον που ηδη υπαρχει στο κεφαλι δεν γιανει με τιποτα.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/9/13 19:50

    Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν νέο τσιτάτο και αποκαλούν τους αντιφρονούντες "νεοφιλελεύθερους ταλιμπάν".

    Ποιοί. Αυτοί που στέλνουν βουλευτές στην λωρίδα της Γάζας με παλαιστινιακά φουλάρια για να διαδηλώσουν μαζί με την χαμάς και την Χεσμπολά.

    Γελάει ο κόσμος σύντροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/9/13 19:53

    Κι ενώ κάνεις έναν απογευματινό "περίπατο" στο facebook, πέφτεις πάνω σε ένα άρθρο για έναν 15χρονο που δημιούργησε μια επιχείρηση web design και έκανε, λέει, περιουσία 3.5 εκ. σε δύο χρόνια και δεν ξέρω κι εγώ τι.

    Και τι μας νοιάζει εμάς ρε τι έκανε το Αμερικανάκι?
    Σε πορεία πήγε? Μια κατάληψη της προκοπής ξέρει να κάνει? Μια μολότωφ ξέρει να φτιάχνει?
    Έστω μια πέτρα σε μπάτσο έχει πετάξει?

    Άντε πια με τον κάθε νεοφιλελέ εδώ μέσα.
    Τα βλέπουν αυτά και μικρά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/9/13 19:59

    O ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε.. "Οι Εμείς ή Αυτοι"

    Δυστυχώς πιστέυω στην θεωρεία ότι ο Τσίπρας & ΣΙΑ έχουν βολευτεί στην αντίπολιτευση, δεν θέλουν να κυβερνήσουν και έχουν κάνει deal με την κυβερνήση ώστε να προστατεύονται τα προνομία των λαμογιών με αντάλλαγμα "γκάφες" του Τσιπρο-τσίρκου

    O λόγος για τον οποίο ο Τσίπρας φέρεται αλλοπρόσαλλα είναι διότι κοιτάει να ικανοποιήσει αλληλοσυγκρουόμενες τάσεις και μέσα στο κόμμα αλλά και μέσα στην κοινωνία (αυτό που οι κομμουνιστές στη γλώσσα τους ονομάζουν "λαϊκές μάζες")

    Ως τώρα είχε να κάνει μόνο με "ριζοσπάστες" "αριστερούς" των οπισθίων της μαϊμούς και το κύριο μέλημα του ήταν να εισέλθει στη βουλή. Από τη στιγμή που του προέκυψε η παλαιοΠΑΣΟΚική ψηφοπλημμύρα τα πράγματα άλλαξαν καθότι τα μικρομεγάλα αυτα λαμόγια ψηφοφόροι παλιοί ΠΑΣΟΚ είναι απαιτητικοί εργοδότες - ψηφοφόροι, δεν είναι αναρχοαριστεροί" που σου κάνουν την πορεία και την Αθήνα π@%$άνα με ένα τσίπουρο και ένα μπάφο.

    Είναι ακριβοί πελάτες, έχουν απαιτήσεις, πιέζουν, θέλουν διορισμούς, μονιμοποιήσεις, ρουσφέτια, του λένε του Τσίπρα ευθέως ή μη "κόψε το λαιμό σου", δεν πάει να καεί η χώρα, εμείς την πρώτη του μηνός θέλουμε μισθούς 2009 στο ATM και μάλιστα με επιπλέον ΑΤΑ (αν έχεις υπόψη σου) 1981.

    Οπότε τι κάνεις, τους το ξεκόβεις και χάνεις το 20% και την κυβερνητική τεχνογνωσία ή το συνεχίζεις και κάνεις το σταυρό σου -παρότι άθεος- να μη σε φάνε ζωντανό την "ώρα των λαών" που θα έρθουν με τα χέρια απλωμένα να απαιτήσουν την αμοιβή τους (και δικαίως, εδώ που τα λέμε) για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το ξύλο και τα δακρυγόνα που ενδεχομένως έφαγαν.

    Υπάρχει βέβαια και η "μέση οδός" της εσαεί αντιπολίτευσης με προσπορισμό των οποιοδήποτε κομματικών κρατικών επιχορηγήσεων. Ναι αλλά όταν οι καθαρματ-"όπουλοι" και τα λοιπά παλαιοΠΑΣΟΚικά τρωκτικά θα το πάρουν χαμπάρι θα σπάνε πόρτες και θα σου λένε "μα γιατί δε μας λαμβάνετε υπόψη. Δε θέλετε να βγείτε πρώτοι στις εκλογές και να κυβερνήσετε"; Τι θα τους πεις; Ότι θες μεν να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση για να απομυζάς τις κρατικές επιχορηγήσεις αλλά δε θες να γίνεις κυβέρνηση διότι το ξέρεις ότι θα φας ξύλο;

    Εγώ πάντα το λεω: Καλή τύχη, Αλέξη. Και καλή τύχη, Ελλάδα, έτσι όπως μπλέξαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/9/13 16:45

    Άλλη μια απίθανη παλαιοπασοκική φιγούρα με νεαρή ηλικία και πολύ ευμετάβλητες απόψεις, πιθανότατα αναλόγως των αναγκών τσέπης της και σιγουρατζίδικης καλοπέρασης. Θαυμάστε οικογενειακό βιογραφικό και πώς βολεύονταν οι παλαιοπασοκοι εσείς κορόιδα μη πασόκοι ή αφελείς νεοπασοκοι ιδεολόγοι. Αυτές είναι μάσες. Διορισμοί σε οργανισμούς έτσι, λόγω "ιδεολογίας" και "αφοσίωσης", λογοδοσία μηδέν, αχαριστία, αγνωμοσύνη, αχρηστίλα, όλα μαζί. Προπατζίδικες άδειες (να πω με το αζημίωτο;;;; ή να μην το πω;;;;) σαν ένα ψιλορουσφετάκι (ζει λόχος από ένα πρακτορείο) - στενές επαφές από το μικρομεσαίο στα πασοκικά γαλόνια σόι και πάντα ετοιμη η φιλόξενη αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ για να μην μελαγχολήσουν όλοι τούτοι που "έσπασαν τους δεσσμούς τους με το μεταλλαγμένο κίνημα". Το άλλο, το συγκλονιστικό μήνυμα για το ΓΑΠ ασχολίαστο. Μπροστά στο βόλεμα και τη γερή μάσα χωρίς κόπο ή ξεχωριστές ικανότητες, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μουτζούρη να φτύνουμε.

    Διαβάστε και φρίξτε για τους όψιμους ... "συριζαίους".

    http://pame-mazi.blogspot.gr/2013/04/2.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/9/13 23:55

    ΠΑΣΟΚ από κούνια δεν ήμουν ποτέ. Κάνω απλά χάζι κάτι μαλάκες που σήμερα είναι λάβροι τσιπρικοί, και από το 1980 που ψιλοασχολούμαι με την πολιτική, αν τους έλεγες μισή κουβέντα ενάντια στο ΠΑΣΟΚ τραβούσαν στιλέτο.

    Ουστ ρεμάλια, ο βήχας και η μαλακία σας δεν έχει μέρος στη γη να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/9/13 23:56

    «Αξιοθρήνητη συμμορία των προθύμων υποταγμένων οι Βενιζέλος και Κεδίκογλου».
    Αν δεν ξέρατε πως αυτά τα είπε ο Τσίπρας (αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης), δεν θα σκεφτόσασταν πως μπορεί να τα είπε κάποιος αλήτης της Χρυσής Αυγής;
    Ποια η διαφορά;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/9/13 14:41

    Εκτος απο αυτους τους τεσσερις ηταν κανένας άλλος; Α, και μη δω τίποτα συγγενείς και φιλους. Για πραγματικό κόσμο ρωτάω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.