29.9.13

Χειροπέδες και στον καταζητούμενο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να παραδοθεί, έφτασε στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές είναι ο υπαρχηγός της οργάνωσης.
O Χρήστος Παππάς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και αναμένεται να οδηγηθεί το απόγευμα στον εισαγγελέα. Με τη σύλληψη του, κλείνει ο κύκλος των συλλήψεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο υπαρχηγός της οργάνωσης αναζητείτο για περίπου 24 ώρες από την αστυνομία. Η προθεσμία του αυτοφώρου έληγε το πρωί της Δευτέρας.
Ο Χρήστος Παππάς έφτασε στη ΓΑΔΑ με ταξί και πριν παραδοθεί έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το κτίριο, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής με μοχλό, όπως είπε, τη Δικαιοσύνη. Μετά την παράδοση του στις αρχές, αναζητούνται πλέον άλλα 11 άτομα από τα 32 που περιλαμβάνονται στο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.